Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
16.09.2019 | Huippu-urheilu

Joutsenossa järjestetty Liikettä perheille -tapahtuma toi perheet nauttimaan liikunnan riemusta

Olympiakomitean Liikettä perheille -tapahtumat ilahduttavat perheitä kolmella paikkakunnalla syyskuun aikana. Ensimmäinen tapahtumista järjestettiin sunnuntaina 15.9.2019 Joutsenohallissa, joka täyttyi liikunnan riemusta perheiden nauttiessa yhdessäolosta ja liikunnasta. Tapahtuma oli osa Olympiakomitean ja Metsä Groupin yhteistyötä, joka edistää lasten ja nuorten hyvinvointia.

Joutsenossa perheet pääsivät osallistumaan Lasten liikuntamaahan, jossa oli vapaassa käytössä liikuntavälineitä palloista pomppupatjoihin. Lappeenrannan kaupungin liikuntatoimen konseptoima Lasten liikuntamaa tarjosi perheille yhteistä toimintaa ja monipuoliset mahdollisuudet 1-12 -vuotiaiden lasten liikunnalliseen leikkiin ja temmellykseen.

Etelä-Karjalan Urheiluakatemia vastaanotti lahjoituksen Metsä Groupilta

Olympiakomitean valtakunnallisena kumppanina toimivan Metsä Groupin taloudellinen tuki kohdistuu Suomen urheiluakatemioille. Urheiluakatemiat ovat koko Suomen laajuinen verkosto, joka toimii 19 seutukunnalla ja jonka piirissä urheilee yli 18 000 eri ikäistä huipulle tähtäävää nuorta.

Valmennus on keskeinen kehittämiskohde kaikissa urheiluakatemioissa ja siihen tarvitaan jatkuvasti lisää resursseja. Metsä Groupin tekemän paikallisen lahjoituksen myötä Etelä-Karjalan Urheiluakatemia voi palkata ammattivalmentajan kokonaiseksi lukuvuodeksi. Valmennusta saavat erityisesti yläkouluikäiset nuoret, joiden valmennuksen määrän ja laadun nostaminen on tulevaisuuden urheilumenestyksen edellytys.

Joutsenossa stipendin luovutti Metsä Fibren selluliiketoiminnan tuotantojohtaja Jaakko Anttila.

– Metsä Groupilla on merkittävä valtakunnallinen rooli niin aktiivisena työllistäjänä kuin puukauppatulojen tuojana metsänomistajille. Haluamme olla mukana rohkaisemassa nuoria liikunnalliseen elämäntapaan, mistä on hyötyä aikanaan myös työelämässä. Hyvinvoiva yhteisö toimipaikkojemme ympärillä on meidänkin etumme, Metsä Groupin viestintäjohtaja Juha Laine sanoo.

Lisää Olympiakomitean ja Metsä Groupin välisestä yhteistyöstä.

Lisätietoja Olympiakomitean Nuorelle siivet -kampanjasta: nuorellesiivet.fi

Lue lisää aiheesta