Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
04.10.2019 | Huippu-urheilu

Bridgestone tukee nuorten urheilua ja terveellisiä elämäntapoja

Maailman suurin rengas- ja kumiyhtiö Bridgestone on tukenut vahvasti nuorten urheilua ja terveellisiä elämäntapoja kuluvana vuonna. Bridgestone on tehnyt 15 000 € suuruisen lahjoituksen Olympiakomitean #nuorellesiivet-kampanjaan, jolla kerätään varoja Suomen urheiluakatemioissa urheilevien yläkouluikäisten nuorten valmennukseen.

Valmentajan toiminta ja osaaminen on keskeistä ilon ja innostuksen sytyttämisessä ja ylläpitämisessä nuorelle. Se on myös olennainen tekijä urheilullisen kehittymisen taustalla. Pohja rakennetaan jo nuorena, yläkouluiässä ja jopa vieläkin nuorempana – tulee sitten huippu-urheilijaksi tai hyvinvoivaksi kansalaiseksi.

Urheiluakatemioiden toiminnan avulla urheilija pystyy yhdistämään valmentautumisen ja koulunkäynnin arjessaan. Urheiluakatemiat tarjoavat alustan, jossa on turvallista kasvaa ja kehittyä ja tavoitella myöhemmin myös huippu-urheilumenestystä. Nuorten elämäntaitojen kehittämiseen kiinnitetään huomiota niin, että heistä kasvaa tasapainoisia aikuisia ja he saavat valmiuksia myös jatko-opintoihin ja tulevaisuuden työelämään.

Sporttipäivä unohtumaton elämys nuorille

Olympiakomitean ja Bridgestonen yhteistyöllä järjestettiin elokuussa nuorten Sporttipäivä, johon haki mukaan peräti 900 osallistujaa. Tapahtumaan arvotut 20 nuorta kuulivat maastohiihtäjä Sami Jauhojärven ja jääkiekkoilija Minttu Tuomisen urheilijatarinat ja treenaamisen makuun joukko pääsi Tuomisen ja Jauhojärven vetämien treenien aikana.

Bridgestone-konsernin maailmanlaajuinen olympialaisten ja paralympialaisten kumppanuus

Bridgestone-konserni, jonka pääkonttori on Tokiossa, on maailman suurin rengas- ja kumiyhtiö. Yhtiön missio on ”Serving Society with Superior Quality”. Bridgestone on ollut olympialaisten maailmanlaajuinen kumppani vuodesta 2014 ja paralympialaisten maailmanlaajuinen kumppani vuodesta 2018 lähtien. Molemmat kumppanuudet jatkuvat vuoteen 2024 asti ja kattavat olympialaiset ja paralympialaiset Tokiossa 2020, Pekingissä 2022 ja Pariisissa 2024. Bridgestone on tuotteillaan, palveluillaan ja ratkaisuillaan sitoutunut parantamaan tapoja, joilla ihmiset liikkuvat, elävät, työskentelevät ja viettävät vapaa-aikaa. Olympia- ja paralympiakumppanuudet jatkavat yhtiön yli 100-vuotiasta urheilun ja innovaation täyteistä historiaa. Bridgestonen kumppanuus perustuu yhtiön ”Chase Your Dream” -viestiin, jolla he haluavat innostaa ihmisiä ylittämään esteet ja jatkamaan sinnikkäästi kohti tavoitteitaan. Maailmanlaajuisena kumppanina Bridgestonen markkinointioikeudet kattavat renkaat, rengaspalvelut ja määrätyt autopalvelut, polkupyörät, seismiset laakerit sekä useat rakennus- ja teollisuustuotteet.

Lisätietoa Nuorelle siivet -kampanjasta löydät osoitteesta: www.nuorellesiivet.fi ja Bridgestonesta osoitteista www.bridgestone.fi

 

 

Lue lisää aiheesta