Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
14.10.2019 | Olympiakomitea

Taina Erkkilä Olympiakomitean viestintäjohtajaksi

Yhteisöviestinnän maisteri Taina Erkkilä on valittu Suomen Olympiakomitean viestintäjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 4.11.2019 alkaen. Tehtävässään hän vastaa Olympiakomitean sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä, brändistä ja markkinointiviestinnästä. Hän on viimeksi työskennellyt Pihlajalinnan viestintä- ja sijoittajasuhdejohtajana.

– Viestintäjohtajan paikka kiinnosti laajaa joukkoa hyviä hakijoita. Taina Erkkilä erottui joukosta monipuolisella kokemuksellaan kotimaisista ja kansainvälisistä työtehtävistä, jotka ovat sopivasti kohdanneet myös liikuntaa ja urheilua. Odotan innolla, että pääsemme tekemään hänen kanssaan yhteistyötä ja saamme hänen kokemuksensa käyttöömme, Olympiakomitean toimitusjohtaja Mikko Salonen toteaa.

Taina Erkkilä on johtanut viestintää aiemmin myös mm. Jyväskylän yliopistossa, Nissanilla ja Huhtamäellä.

– Olympiarenkaat on ainutlaatuinen, hieno brändi, jonka parissa on kunnia tehdä töitä. Aktiivisena liikkujana ja penkkiurheilijana uuden Olympiakomitean rooli liikunnan edistäjänä, seuratoiminnan tukijana ja huippu-urheilun johtajana on lähellä sydäntäni, Taina Erkkilä kommentoi.

 

Kuva: Opa Latvala/Pihlajalinna

 

Suomen Olympiakomitea ry on valtakunnallinen liikunta- ja urheilujärjestö, joka toimii sen hyväksi, että suomalaiset liikkuisivat enemmän ja menestyisivät huippu-urheilussa. Yhdessä jäsenjärjestöjemme ja muiden yhteistyökumppaneidemme kanssa rakennamme liikunnasta ja urheilusta elinvoimaa Suomeen.

  • 87 jäsenjärjestöä, 25 kumppanuusjäsentä sekä neljä henkilöjäsentä
  • 60 työntekijää
  • Vuosibudjetti noin 10 miljoonaa euroa
  • Toiminnan rahoitus perustuu valtionavustuksiin ja omaan varainhankintaan

 

Lisätietoja

Mikko Salonen, Suomen Olympiakomitea ry puh. 040 5410295