Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
16.10.2019 | Olympiakomitea

Olympiakomitean strategiapäivitys etenee: kyselykierrokset käyty

Olympiakomitean strategian päivitys on edennyt loppusuoralle. Elo-syyskuun käytiin toinen kyselykierros ja syys-lokakuun vaihteessa kolmas kyselykierros. Jäsenjärjestöiltä haettiin näkemyksiä visioon, vastuullisuustyöhön ja strategialuonnoksen kokonaisuuteen.

Yhteenveto toisesta kyselystä

Yhteenveto kolmannesta kyselystä

Olympiakomitean hallitus päätti alkuvuodesta päivittää strategian vuoden 2019 aikana. Työtä on tehty alusta asti tiiviissä yhteistyössä jäsenjärjestöjen ja muiden sidosryhmien kanssa. Strategia luo perustan Olympiakomitean toiminnalle sekä antaa suuntaviivat liikunta- ja urheiluyhteisön eri toimijoiden omalle ja yhteiselle tekemiselle.

Olympiakomitean hallitus päättää strategian esittämisestä syyskokoukselle kokouksessaan 29.10. Päivitetty strategia tuodaan syysvuosikokouksen päätettäväksi marraskuussa.

Seuraa strategiapäivityksen etenemistä myös Olympiakomitean verkkosivuilla tästä linkistä:

Olympiakomitean strategian päivitys 2019