Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
23.10.2019 | Seuratoiminta | Uutinen

Anna lahja, joka liikuttaa

Harkitsetko aineetonta joululahjaa, jolla on iso merkitys pienille ihmisille? Tule mukaan tukemaan iltapäivien Lasten Liike -liikuntakerhoja.

Lasten iltapäivät koulun jälkeen voivat olla pitkiä ja yksinäisiä. Suurin osa lapsista haluaisi mukaan liikkakerhoihin, mutta kerhot tavoittavat vain joka kolmannen lapsen.

Lasten Liikkeen idea on tuoda maksuttomat liikuntakerhot piristämään lasten iltapäiviä. Lahjoitusvarat käytetään kerho-ohjaajien korvauksiin. Pienelläkin panoksella on merkitystä: 500 eurolla saamme ohjaajan pyörittämään 15-20 lapsen kerhoa koko lukukaudeksi. Tämä tarkoittaa 150 tuntia liikkumisen iloa lapsille.

Lasten Liike -lahjoitus on konkreettinen ja vastuullinen teko, joka lisää lasten hyvinvointia, ehkäisee syrjäytymistä sekä helpottaa vanhempien arkea. Lahjoituksen voi kohdentaa paikallisesti.

Hyvistä teoista kannattaa kertoa

Tutkimusten mukaan jopa 2/3 lapsista liikkuu terveytensä ja kehityksensä kannalta liian vähän.

Lasten liikkumattomuus puhututtaa myös suomalaisia:

  • 86 % suomalaisista kokee, että lasten harrastusmahdollisuuksien järjestäminen iltapäivisin on tärkeää.
  • 75 % lapsiperheistä suosii yrityksiä, jotka tukevat iltapäivien harrastustoimintaa.

Tee siis päivän hyvä työ, anna Liikuttavan hyvä joululahja lapsille ja kerro lahjoituksesta haluamillesi tahoille. Näin laitat hyvän kiertämään! Lahjoituksen voi tehdä suoraan Lasten Liikkeen nettisivuilta.

Iloa ja liikettä iltapäiviin! #lastenliike

 

Lue lisää aiheesta