Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
04.11.2019 | Olympiakomitea

Digi kuuluu kaikille! – Koulutus saavutettavuudesta 30.1.

Saavutettavuus tarkoittaa sitä, että mahdollisimman moni voi käyttää verkkopalveluja mahdollisimman helposti. Saavutettavuus on ihmisten erilaisuuden ja moninaisuuden huomiointia verkkopalvelujen suunnittelussa ja toteutuksessa. Saavutettavuuden huomiointi hyödyttää kaikkia ja on joillekin käyttäjille välttämätöntä.

Tervetuloa kouluttautumaan aiheeseen!

Aika: torstai 30.1.2020 klo 13-14

Paikka: Sporttitalo, Valimotie 10, Helsinki, Sininen aula 5 krs.

Kouluttajana toimii viestintä- ja yhteyspäällikkö Leena Kummu Paralympiakomiteasta.

Ei ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa mukaan!

Laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta toteuttaa Suomessa ns. saavutettavuusdirektiivin. Lain ja direktiivin taustalla on YK:n yleissopimus vammaisten henkilöiden oikeuksista, joka korostaa vammaisten ihmisten osallisuutta ja mahdollisuutta itsenäiseen asiointiin myös digitaalisessa ympäristössä. Saavutettavuus on yksi sopimuksen keskeinen periaate.

Lue lisää aiheesta