Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
OlympiaCast
06.11.2019 | OlympiaCast

OlympiaCast: Parajousiampuja Jere Forsberg matkalla Tokioon

Jere Forsberg on jousiammunnan paralympiavoittaja Lontoosta 2012. Forsberg halvaantui 3-vuotiaana sattuneessa liikenneonnettomuudessa.

Vuosi 2011 oli Forsbergile henkisten vaikeuksien aikaa ja lopettaminenkin oli hiuskaravan varassa. Tästä kuitenkin selvittiin ja vuosi tämän jälkeen Forsberg juhli Lontoossa paralympiavoittoa.

Vuonna 2013 Forsberg voitti  MM-hopeaa ja pokkasi Vuoden läpimurto -pokaalin urheilugaalassa. Samana vuonna hän kirjoitti ylioppilaaksi. Vuonna 2014 mitalikaappiin ripustettiin EM-hopeaa. Jerellä on myös maapaikka hankittuna Tokion paralympialaisiin.

Jere on kertonut haaveekseen kilpailla myös vammattomien MM-kilpailuissa ja olympialaisissa. Tulostasoltaan parajousiampujat yltävät samalle tasolle vammattomien kanssa.

Kuuntele  OlympiaCast-jakso seuraavista osoitteista:

Libsyn
Apple podcast
Supla

Kesään 2020 asti OlympiaCast seuraa erityisesti matkaa kohti Tokion olympiakisoja. Tokion teemojen lisäksi OlympiaCastin jaksoissa avataan tuttuun tapaan myös suomalaisen huippu-urheilun tarinoita ja ilmiöitä sekä ihmisiä niiden takana. Podcastin tuottaa Suomen Olympiakomitea, ja isäntinä toimivat Mika Poutala ja Ilkka Palomäki. Tervetuloa mukaan Suomen olympiajoukkueen matkalle kohti Tokion kesäkisoja!

Kaikki OlympiaCast -jaksot ovat kuunneltavissa täällä.