Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
OlympiaCast
13.11.2019 | OlympiaCast

OlympiaCast: Noora Komulainen tekee paluuta golfin kansainväliselle huipputasolle

Golfammattilainen Noora Komulainen edusti Suomea Rion olympialaisissa 2016, kun golf palasi yli sadan vuoden tauon jälkeen olympiaohjelmaan. Pitkän kansainvälisen uran tehnyt Komulainen oli jo vuonna 2012 mukana voittamassa Suomelle historiallista MM-mitalia golfin joukkuekilpailussa. Viime vuosina hankalista selkävaivoista kärsinyt Komulainen on jälleen päässyt hyvään vireeseen ja tähtää tiukasti kohti Tokion olympialaisia.

Komulainen oli alkuvuodesta Ladies European Tourilla sijoilla kymmenen ja yksitoista. Loppukesästä ja syksystä peli on lähtenyt kulkemaan kokonaisuutena vieläkin paremmin.

-On ollut kiva päästä treenaamaan ja pelaamaan ilman kipuja. Välilevyn pullistuma on vaivannut 2-3 vuoden ajan, nyt uskon, että pystyn toimimaan sen kanssa ja ennaltaehkäisykin on hyvällä mallilla. Olen innoissani, sillä seuraava vuoden mittainen jakso on minulle erittäin tärkeä, sanoo Komulainen ja tähtää jo Tokion Olympialaisiin 2020. 

 

Kuuntele  OlympiaCast-jakso seuraavista osoitteista:

Libsyn
Apple podcast
Supla

Kesään 2020 asti OlympiaCast seuraa erityisesti matkaa kohti Tokion olympiakisoja. Tokion teemojen lisäksi OlympiaCastin jaksoissa avataan tuttuun tapaan myös suomalaisen huippu-urheilun tarinoita ja ilmiöitä sekä ihmisiä niiden takana. Podcastin tuottaa Suomen Olympiakomitea, ja isäntinä toimivat Mika Poutala ja Ilkka Palomäki. Tervetuloa mukaan Suomen olympiajoukkueen matkalle kohti Tokion kesäkisoja!

Kaikki OlympiaCast -jaksot ovat kuunneltavissa täällä.