Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
21.11.2019 | Seuratoiminta

Raision Jumpparit palkitaan vuoden 2019 Tähtiseurana

Olympiakomitea ja energiayhtiö Gasum kannustavat lasten ja nuorten Tähtiseuroja tänä vuonna yhteensä 19 000 eurolla.  Vuoden 2019 Tähtiseuraksi valittu Raision Jumpparit vastaanottaa 5 000 euron palkinnon seuran talvinäytöksessä 14.12. Lisäksi 14 muuta Tähtiseuraa palkitaan 1 000 euron kannustuspalkinnoilla seurojen omissa tilaisuuksissa. Kannustamisella halutaan edistää jokaisen lapsen mahdollisuutta harrastaa monipuolisesti ja nostaa esille arvokasta työtä, jota suomalaisissa urheiluseuroissa tehdään. 

-Raision Jumpparit on arvostettu, positiivinen, energinen ja rohkea edelläkävijä.  Seura tarjoaa mahdollisuuden harrastaa ohjattua liikuntaa monipuolisesti iästä ja taitotasosta riippumatta sekä saada taidokasta valmennusta, toteaa Olympiakomitean seuratoiminnan asiantuntija Eija Alaja.

-Olemme seurana aina olleet sitä mieltä, että yhdessä olemme enemmän ja siksi yhteisöllisyys, yhteistyö, toisten arvostus ja tasa-arvo ovat olleet koko toimintamme keskiössä alusta asti. Arvomme, reilu, reipas ja riemukas kiteyttävät taakseen kaiken sen, mitä edustamme. Hyvässä seurassa on kaikilla tilaa liikkua, hehkuttaa Raision Jumppareiden puheenjohtaja Teija Koskinen.

Gasum on tukenut lasten ja nuorten urheilun seuratoimintaa vuodesta 2016 alkaen yhteistyössä Suomen Olympiakomitean kanssa. Tuki on suomalaiselle seuratoiminnalle merkittävä.

-Haluamme olla tukemassa laadukasta paikallista seuratoimintaa, joka mahdollistaa lapsille ja nuorille monipuolisen liikunnan harrastamisen, uuden oppimisen ja yhdessä tekemisen. Tähtiseuratoiminta on oivallinen keino tukea laaja-alaisesti eri lajien urheiluseuroja, mikä on näkynyt myös myönnetyissä kannustuspalkinnoissa, kertoo Gasumin viestintäjohtaja Olga Väisänen.

Vuoden Tähtiseura 2019

Lounais-Suomen liikunta Raision Jumpparit         Voimistelu

Tähtiseurojen kannustuspalkinnot 2019

Etelä-Karjalan liikunta ja urheilu Viipurin Golf Golf
Etelä-Savon liikunta Pieksän Kuutit Uinti
Etelä-Suomen liikunta ja urheilu Voimisteluseura BounCe Espoo Trampoliinivoimistelu
Hämeen liikunta ja urheilu Parolan Visa Jalkapallo
Kainuun liikunta Kajaanin Ratsastusseura Ratsastus
Keski-Pohjanmaan liikunta Nibacos Kokkola Salibandy
Keski-Suomen liikunta Tanssi- ja Voimisteluseura Illusion Joukkuevoimistelu ja tanssi
Kymenlaakson liikunta Sukellusseura Vesikot Sukellus
Lapin Liikunta Ounasvaaran Hiihtoseura Hiihto
Pohjanmaan liikunta ja urheilu Seinäjoen Seudun Urheilijat Yleisurheilu
Pohjois-Karjalan liikunta Karjalan Tennis Tennis
Pohjois-Pohjanmaan liikunta Oulun Miekkailuseura Miekkailu
Pohjois-Savon liikunta Leppävirran Viri Yleisseura
Päijät-Hämeen liikunta ja urheilu Lahden Uimaseura Uinti

 Suomalainen urheilu loistaa Tähtiseurassa

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen laatuohjelma, joka kehittää ja tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa. Ohjelma auttaa seuroja kehittämään sen itse valitsemia osa-alueita modernien työkalujen ja toimintatapojen avulla yhdessä muiden laatuseurojen kanssa. Yli 500 eri lajien urheiluseuraa kehittää toimintaansa Tähtiseura-ohjelman puitteissa.

Tutustu Tähtiseura -ohjelmaan tästä.

Lue lisää aiheesta