Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
OlympiaCast
27.11.2019 | OlympiaCast

OlympiaCast: Taru Lahti-Liukkonen ja Anniina Parkkinen on parivaljakko, jota beach volley kuljettaa ympäri maailmaa

Tällä viikolla OlympiaCastissa puhutaan beach volleysta. Vieraina ovat Taru Lahti-Liukkonen ja Anniina Parkkinen.

Beach volleyn Suomen tämän hetken ykköspari, Taru Lahti-Liukkonen ja Anniina Parkkinen, on aloittanut treenaamisen kohti olympiavuotta 2020. Kuuden viikon palloton jakso kasvatti motivaatiota tulevaan kauteen, vaikka pettymys olikin vielä muistissa viime kesältä.

Kun kaksikko vierailee OlympiaCastissa, keskustellaan viime kesän pettymyksien lisäksi beachin ja lentopallon eroista. Mitä siihen vaaditaan, että yhteispeli uuden parin kanssa toimii kitkattomasti? Käydään myös läpi lajin olympiakarsintasysteemiä sekä sitä, mikä on Suomen viimeinen oljenkorsi kohti Tokion olympiakisoja.

Kuuntele  OlympiaCast-jakso seuraavista osoitteista:

Libsyn
Apple podcast
Supla

Kesään 2020 asti OlympiaCast seuraa erityisesti matkaa kohti Tokion olympiakisoja. Tokion teemojen lisäksi OlympiaCastin jaksoissa avataan tuttuun tapaan myös suomalaisen huippu-urheilun tarinoita ja ilmiöitä sekä ihmisiä niiden takana. Podcastin tuottaa Suomen Olympiakomitea, ja isäntinä toimivat Mika Poutala ja Ilkka Palomäki. Tervetuloa mukaan Suomen olympiajoukkueen matkalle kohti Tokion kesäkisoja!

OlympiaCast -jaksot ovat kuunneltavissa täällä.

Artikkelin kuva: FIVB