Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
12.12.2019 | Olympiakomitea

Tässä me olemme, Olympiakomitean yritysyhteistyötiimi  

Tiimi vastaa Olympiakomitean kumppanuuksista ja varainhankinnasta. Kuluneen vuoden aikana tiimimme on kasvanut, joten meillä on aiempaa paremmat resurssit yritysyhteistyön toteuttamiseen.  

Samuli Vasala, kaupallinen johtaja, Olympiakomitea 

Yhteistyö Olympiakomitean kanssa tarjoaa paljon erilaisia mahdollisuuksia tukea suomalaisten liikkumista ja urheilua. Haluamme kutsua yritykset mukaan luomaan suomalaisia urheilutarinoita, jotka koskettavat ja saavat aikaa tunteita. Yritysyhteistyön avulla lisäämme myös lasten, perheiden ja urheiluseurojen elinvoimaa sekä tuomme työyhteisöihin voittamisen kulttuuria ja energiaa.  

Jaakko Sippola, Olympiarahaston varainhankinnasta vastaava johtaja ja myyntiryhmän vetäjä 

Päävastuullani on uuden Olympiarahaston varainhankinta, joka on lähtenyt lupaavasti käyntiin. Hanke on mittava, mutta suomalaisilla yrityksillä näyttäisi olevan ilahduttavan paljon tahtoa lupaavien urheilijoiden taloudellisen aseman parantamiseen. Olympiarahaston avulla luomme kestävän perustan urheilun pitkäjänteiseen rahoittamiseen tulevina vuosikymmeninä. 

Ville Köngäs, markkinointi- ja asiakkuuspäällikkö 

Olympiakomitean markkinointi- ja asiakkuuspäällikkönä vastaan Olympiakomitean markkinoinnin suunnittelusta sekä kumppanuuksiemme johtamisesta. Työssäni pääsen tekemään mitä erilaisimpia kampanjoita, tapahtumia ja markkinoinnin sisältöjä. Urheilun tarinoissa on valtavasti tunnevoimaa, mikä antaa hyvän lähtökohdan tehokkaalle markkinointiyhteistyölle. 

Anu Helin, liiketoimintajohtaja, Olympiajoukkue 

Vastaan tiimissämme Olympiajoukkueen ja Urheiluakatemioiden yritysyhteistyöstä. Menestyäkseen urheilijat tarvitsevat ympärilleen vahvan tukijoukon, jossa yrityskumppaneilla on vahva rooli. Olympiajoukkueen kumppanina saatte käyttöönne vahvan ja vetovoimaisen tavaramerkin, jossa yhdistyy suomalaisuus ja olympiarenkaat – merkki, jolla on 93 %:n globaali tunnettuus.  Moniulotteinen yhteistyö rakennetaan usein kampanjoiden, vastuullisuusohjelmien, lisensoinnin ja promootioiden ympärille. Ollaan yhdessä Pohjoisen tähtiä. 

Jesse Kaarna, projektipäällikkö, Suomen Aktiivisin Työpaikka  

Olen tiimin uusin tulokas, jonka intohimona on liikunnallisen elämäntavan edistäminen askel kerrallaan. Toimin uutena kipparina Suomen Aktiivisin Työpaikka -kokonaisuudessa ja vastaan siihen liittyvästä kumppani- ja yritysyhteistyöstä. Liikkumattomuus luo haasteita terveyteen, työssä jaksamiseen ja työtehoon. Yritys voi omilla toimintatavoillaan ja yrityskulttuurillaan vaikuttaa työyhteisön aktiivisuuteen ja liikkumiseen, mutta miten? Meillä on tähän haasteeseen toimivia ratkaisuja, jotka toteutamme yhteistyössä kumppaneidemme kanssa.  

Lauri Ijäs, tapahtumatuottaja, Yritysmaratonviesti 

Meidän mahtavassa tiimissä vastuullani on Yritysmaratonviestin tuotanto ja yritysyhteistyö. Yritysmaratonviesti on työpaikkojen liikuttavin tapahtuma, jonka tuotoilla tuetaan alakouluikäisten lasten liikuntakerhotoimintaa. Tämän lisäksi olen mukana Suomen Aktiivisin Työpaikka -kilpailun kehittämisessä ja markkinointiviestinnässä. Upeiden yhteistyökumppaneidemme avulla luomme lisää liikettä työpaikoille. Oletteko te jo mukana? 

Mikko Selin, liiketoimintajohtaja, Lasten liikunta ja seuratoiminta 

Liikkumattomuus ja yksinäisyys ovat Suomen suurimpia kansantauteja ikäryhmästä riippumatta. Työssäni autan yrityksiä vauhdittamaan liiketoimintaa suomalaisen liikunnan ja urheilun keinoin. Yhdessä voimme vahvistaa vastuullista työnantajamielikuvaa, lisätä henkilöstön hyvinvointia sekä vauhdittaa myyntiä. 75 % lapsiperheistä suosii yrityksiä, jotka tukevat lasten iltapäivien liikuntakerhoja.  

Leena Riekkinen, viestinnän ja sisällöntuotannon asiantuntija, Olympiarahasto 

Olen unelmatyössä ja -tiimissä: saan suunnitella ja toteuttaa markkinointiviestintää Olympiakomitean yritysyhteistyön ja Olympiarahaston tarpeisiinNäen, että yhteistyö Olympiakomitean kanssa tarjoaa yrityksille ainutlaatuisen mahdollisuuden tukea suomalaista urheilua, osoittaa yhteiskuntavastuuta ja huolehtia henkilöstön hyvinvoinnista.