Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
19.12.2019 | Olympiakomitea

Lisää naisia urheilun johtopaikoille!  – Naiset vaikuttajina liikunnan pelikentillä -koulutuksen osallistujat valittu 

Naiset vaikuttajina liikunnan pelikentillä -koulutuksen osallistujat vuosille 2020-2021 on valittu. Mukana on eri-ikäisiä, eritaustaisia naisia eri puolilta Suomea. Yksi koulutuksen tärkeimmistä tavoitteista on uudistaa urheilun vallan rakenteita 2020-luvulle.

Suomen Olympiakomiteassa on käynnissä vuosina 2019-2021 Naiset vaikuttajina liikunnan pelikentillä  -johtamiskoulutus, jossa koulutetaan yhteensä 60 naista urheilun eri johtotehtäviin. Kyseessä on ESR-rahoitteinen hanke, jonka tavoitteena on murtaa liikunnan ja urheilun johtopaikkojen sukupuolijakaumaa sekä edistää yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa aina urheiluseuratasolta alkaen.

Tutustu osallistujiin tästä

Lisätietoja 
Nina Kaipio
Projektipäällikkö
nina.kaipio@olympiakomitea.fi
0401974 572

Koulutuksen nettisivut: www.olympiakomitea.fi/naisetvaikuttajina

Koulutus on saanut sosiaali- ja terveysministeriön (STM) myöntämän Euroopan sosiaalirahaston (ESR) hankerahoituksen vuosille 2019-2021. 

Lue lisää aiheesta