Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
23.12.2019 | Olympiakomitea

OlympiaCast – kuunneltavaa joululomalle

Mistä kumpuaa Emil Ruusuvuoren vahva nousuvire? Mitkä ovat beach volleyn ja lentopallon keskeisimmät erot pelaajan näkökulmasta? Kuinka Noora Komulainen on voittanut terveysmurheet ja palannut takaisin golfin huipulle? Ja miten suomalaisurheilijat valmistautuvat kohtaamaan Tokion haastavat olosuhteet? Jos joku OlympiaCast -jakso jäi syksyn aikana väliin, on joululomalla hyvä aika korjata tilanne ja kuunnella kiinnostavia tarinoita matkalla kohti Tokion olympialaisia.

OlympiaCast on Suomen Olympiakomitean tuottama podcast-sarja huippu-urheilun tarinoista, ihmisistä ja ilmiöistä. Isäntinä toimivat Mika Poutala ja Ilkka Palomäki.

Kaikki julkaistut jaksot löydät tästä:

OlympiaCast Olympiakomitean sivuilla

OlympiaCast Suplassa