Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
OlympiaCast
22.01.2020 | Huippu-urheilu | OlympiaCast

OlympiaCast: Tokioon tähtäävä Jenna Laukkanen on uuden ISL-liigan ainoa suomalaisuimari

Jenna Laukkanen on olympiauimari Sotkamosta. Lukion jälkeen hän päätti laittaa kaiken peliin noustakseen uintimaailman huipulle ja tulosta tuli nopeasti. Nyt palkintokaapissa komeilee jo kahdeksan arvokisamitalia, ja katse on tiukasti suunnattu kohti Tokion olympialaisia.

Vuoden 2015 lyhyen radan EM-kisoista Jenna voitti kaksi kultamitalia, ja siitä lähtien kaikissa lyhyen radan EM-kisoista on tullut kotiin mitaleja. Vuoden 2016 vuoden pitkän radan EM-kioista tuli myös kaksi pronssimitalia.

Jenna on ainoa suomalainen uimari, joka valittiin mukaan uuteen kansainväliseen ISL-uintiliigaan. Vauhdikas ISL muistuttaa välillä enemmän diskoa kuin perinteistä uintikisaa.  Mitkä ovat Jennan kokemukset ISL-liigasta? Entä mitä aiemmat olympialaiset ovat opettaneet Jennalle? Miten Tokiossa menestytään? Ja mitä eroa on lyhyen ja pitkän radan kilpailuilla?

Kuuntele  OlympiaCast-jakso seuraavista osoitteista:

Libsyn
Apple podcast
Supla

Kesään 2020 asti OlympiaCast seuraa erityisesti matkaa kohti Tokion olympiakisoja. Tokion teemojen lisäksi OlympiaCastin jaksoissa avataan tuttuun tapaan myös suomalaisen huippu-urheilun tarinoita ja ilmiöitä sekä ihmisiä niiden takana. Podcastin tuottaa Suomen Olympiakomitea, ja isäntinä toimivat Mika Poutala ja Ilkka Palomäki. Tervetuloa mukaan Suomen olympiajoukkueen matkalle kohti Tokion kesäkisoja!

Kaikki OlympiaCast -jaksot ovat kuunneltavissa täällä.