Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
29.01.2020 | Huippu-urheilu

Matkalla Tokioon

Vain puoli vuotta ja saamme jälleen jännittää Suomen olympiajoukkueen ”pohjoisen tähtien” suorituksia maailman suurimmassa urheilutapahtumassa. Suomen kisajoukkueen valmisteluja ovat vauhdittaneet monet yhteistyökumppanimme eri toimialoilta. Kiitos teille, jotka olette edesauttaneet joukkueen varustautumista monin eri tavoin.

Avantopool keeps cool!

Kisojen aikaan Tokiossa on odotettavissa armoton helle. Kiitos Avantopoolin, joukkueella on ensimmäistä kertaa käytössään 2 Avantopool-kylmäallasta, joihin urheilijat voivat halutessaan pulahtaa hakemaan palauttavaa viilennystä valmennusleirillä ja kisakylässä.

Kisa-asut by Luhta

Kisoihin matkaavien urheilijoiden ei tarvitse miettiä, mitä vaatteita pakata matkalle mukaan. Aiemmista kisoista tuttuun tapaan Luhta Sportswear Company toimittaa urheilijoille valmiiksi pakatun matkakassin, joka koostuu uuden Icepeak -kisamalliston asuista.

Kompressiovaatteet joukkueelle tarjoaa Zeropoint ja laadukkaat urheiluaurinkolasit Synsam. Koruvalmistaja Lumoava puolestaan lahjoittaa jokaiselle urheilijalle joukkueen virallisen kisakorun, Loiste-riipuksen.

Kodikkuutta säkkituoleilla

Kisakylä on joukkueelle tärkeä tukiasema. Siellä vietetään yhteistä aikaa ennen ja jälkeen omien suoritusten. Tänä vuonna joukkueen yhteiset tilat sisustaa uusi yhteistyökumppanimme Vepsäläinen, joka toimittaa tiloihin muun muassa säkkituoleja.

Ensimmäistä kertaa olympiajoukkueen tukena on myös Martinex, joka valmistaa kevään aikana erilaisia olympia-aiheisia fanituotteita juomapulloista peleihin. Smart 10 -pelin uusi urheiluversio paljastaa, kuka pelaajista tuntee parhaiten suomalaisten olympiahistorian.

Kotikentältä kisakylään

Joukkueen kotikenttä on Finavian Helsinki-Vantaan lentoasema, jossa urheilijoille turvataan mahdollisimman miellyttävä startti kisamatkalle. Pitkäaikainen yhteistyökumppanimme Finnair lennättää urheilijat perille turvallisesti sinivalkoisin siivin. Logistiikkakumppanimme CHS puolestaan huolehtii Tokioon kuljetettavasta laivarahdista.

Kisakylässä joukkueella on käytössään Tunturin toimittamia polkupyöriä. Niillä polkaisten kisakylä tulee tutuksi nopeasti ja ekologisesti.