Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
OlympiaCast
29.01.2020 | OlympiaCast

OlympiaCast: vieraana ratakelauksen kansainvälinen legenda Leo-Pekka Tähti

Leo-Pekka Tähti on vammaisurheilun pioneeri, esikuva ja kansainvälinen legenda. Hän talvehtii Espanjan Fuengirolassa parempien olosuhteiden takia. Porilainen ”Lepe” on voittanut neljissä eri paralympialaisissa yhteensä viisi kultamitalia ja yhden pronssin. Maailman paras sprinttimatkojen ratakelaaja on pystynyt olemaan kansainvälisellä huipulla jo kuudentoista vuoden ajan. Nyt selvitetään miten se on mahdollista. Lisäksi puhutaan myös julkisuudesta, lapsuudesta, maratoneista ja motivaatiosta.

Kuuntele  OlympiaCast-jakso seuraavista osoitteista:

Libsyn
Apple podcast
Supla

Kesään 2020 asti OlympiaCast seuraa erityisesti matkaa kohti Tokion olympiakisoja. Tokion teemojen lisäksi OlympiaCastin jaksoissa avataan tuttuun tapaan myös suomalaisen huippu-urheilun tarinoita ja ilmiöitä sekä ihmisiä niiden takana. Podcastin tuottaa Suomen Olympiakomitea, ja isäntinä toimivat Mika Poutala ja Ilkka Palomäki. Tervetuloa mukaan Suomen olympiajoukkueen matkalle kohti Tokion kesäkisoja!

Kaikki OlympiaCast -jaksot ovat kuunneltavissa täällä.