Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
20.02.2020 | Olympiakomitea

SM-viikko esittelee: kesän 2021 ensimmäiset lajikiinnitykset

Seuraava SM-viikko järjestetään Salossa heinäkuussa 2021. Jo nyt mukanaolonsa on vahvistanut 16 lajia.

– Salon lopullinen lajimäärä tulee olemaan yli 20 lajia. Määrä tarkentuu kevään aikana, kun esimerkiksi kansainväliset kilpailukalenterit usean lajin osalla varmistuvat, kertoo SM-viikon päätuottaja Päivi Harri.

Osallistumisensa Salossa kesällä 2021 järjestettävälle SM-viikolle on jo nyt vahvistanut 15 lajiliittoa: AKK-Motorsport, sulkapalloliitto, agilityliitto, ampumaurheiluliitto, biljardiliitto, bridgeliitto, frisbeegolfliitto, golfliitto, jousiampujainliitto, krikettiliitto, lacrosseliitto, moottoriliitto, taekwondoliitto, urheiluliitto/paralympiakomitea ja voimalajiliitto, joka tuo Saloon kaksi eri lajia.

– Salossa tulee olemaan jälleen erittäin monipuolinen lajikattaus. Mukana on sekä vanhoja konkareita että uusia lajituttavuuksia. Ihan mahtavaa, että pystymme edelleen esittelemään suomalaisille uusia urheilulajeja, iloitsee Harri.

Yksi uusista lajeista SM-viikon lajikattauksessa on parayleisurheilu, joka hakee SM-viikolta iloista yhdessä tekemistä sekä lisää näkyvyyttä.

– Tokion olympiavuoden jälkeen haluamme pitää lajimme suuren yleisön tietoisuudessa, ja SM-viikko tuo tähän loistavan mahdollisuuden. Olemme ilolla mukana tekemässä yhteistyötä sekä muiden lajien että Salon kaupungin kanssa, kertoo Paralympiakomitean pääsihteeri Riikka Juntunen.

SM-viikko 2021 järjestetään Salossa 1.-4.7.

Lisätietoja: www.sm-viikko.fi

Kuva: SM-viikko/Tomi Hänninen