Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
09.03.2020 | Seuratoiminta

Imatran Ketterä Juniorit avasi pelin – Imatralta löytyy jääkiekon ensimmäinen Tähtiseura!

Vuonna 2018 alkanut Tähtiseura-ohjelma on edennyt myös jääkiekossa vaiheeseen, jossa lajin ensimmäinen Tähtiseura on saanut auditointinsa päätökseen. Ensimmäisenä seurana jääkiekosta Tähtiseuraksi on yltänyt Imatran Ketterä Juniorit. Tähtiseuramerkin ja -diplomin luovuttivat Jääkiekkoliiton Kymi-Saimaan alueen puheenjohtaja Heikki Koskinen ja aluepäällikkö Kari Schemeikka sekä Jääkiekkoliiton seurakehityspäällikkö Ari Piispanen Ketterä – RoKi Hockey Mestis-ottelun yhteydessä 7.3.2020.

– On hienoa, että saimme nyt pelin auki. Meillä on yhteensä 50 seuraa parhaillaan prosessissa mukana, mutta Imatralla oltiin ketterimpiä, Jääkiekkoliiton seurakehityspäällikkö Ari Piispanen iloitsee. Jääkiekkoliitto vastaa jäsenseurojensa kehittämistyöstä Tähtiseura-ohjelmassa.

Imatralla Tähtiseura-ohjelmaan hypättiin mukaan 23.5.2019, tarkoituksena oli kehittää seuran toimintaa entisestään ja näyttää myös ulkopuolisille, että toiminta Ketterässä on laadukasta.

– Nyt seurassa on tehty iso pohjatyö ja seuran toiminnan kehittäminen on jatkossa helpompaa. Tähtiseura-ohjelmassa on paljon seuratoimintaa auttavia työkaluja ja ohjelma haastoi seuran kehittämään toimintaansa. Tuloksena on nyt mm. selkeämmät toimintatavat, materiaalit on kirjattu yhteen paikkaan ja seura on avoimempi, kertovat Imatran Ketterä Junioreiden puheenjohtaja Timo Oja ja varapuheenjohtaja Timo Kurvinen.

Tähtiseura-ohjelman perimmäisenä tarkoituksena on tukea ja helpottaa seuran toiminnan kehittämistä. Työkalut, koulutukset, mallit ja yhteistyö eri seurojen, liikunnan aluejärjestön ja lajiliittojen välillä mahdollistaa entistä paremman seuratoiminnan. Ulkopuolisille Tähtiseura-status kertoo laadukkaasta toiminnasta, jota seura harjoittaa. Yhteensä Suomessa on Ketterän onnistuneen auditoinnin jälkeen 526 Tähtiseuraa 43 eri lajista.

Lähde: Jääkiekkoliitto
Kuva: Aaro Nuoramo ja Risto Nuoramo

Lue lisää www.tähtiseurat.fi

Lue lisää aiheesta