Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
12.03.2020 | Olympiakomitea

Olympiaurheilu saapuu Kalasatamaan – REDI yhteistyöhön Olympiakomitean kanssa

REDI ja Suomen Olympiakomitea aloittavat yhteistyön, joka tuo Tokion kesäolympialaisten kisahuuman keskelle Kalasatamaa. Olympialaisten monet lajit näkyvät REDIssä paitsi kisojen aikana myös niitä ennen. Suunnitelmissa on järjestää kauppakeskukseen perinteisten kisastudioiden ja urheiluseurannan ohella mm. mahdollisuuksia tutustua eri olympialajeihin. Lapset pääsevät lisäksi kisojen loppupuolella ottelemaan omissa REDI-olympialaisissa. Yhteistyöllä halutaan tarjota eri ikäisille kaupunkilaisille mahdollisuus uusien lajien sekä liikunnan ilon löytämiseen.

– REDI on kaupungin ydin, paikka johon kokoonnutaan, kun tapahtuu jotain merkityksellistä. Täällä juhlitaan, jännitetään ja eletään hetkiä, jotka nousevat arjen yläpuolelle. Olympiaurheilu, jos mikä, tarjoaa tällaisia erityisiä hetkiä. Tervetuloa yhdessä jännittämään, juhlimaan ja nauttimaan urheilusta. Muuttuvissa säissä olemme miellyttävä vaihtoehto torille. REDIssä tavataan, tunnelmoi kauppakeskusjohtaja Aleksi Salminen.

– REDI on tarttunut rohkeasti mahdollisuuksiin aikaisemminkin. Se elää rakkaudesta kaupunkiin, siinä missä olympiajoukkue elää rakkaudesta urheiluun. Nyt yhdistämme intohimomme kohteet aivan uudella tavalla, iloitsee Olympiajoukkueen markkinointipäällikkö Ville Köngäs.