Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
OlympiaCast
22.04.2020 | OlympiaCast

OlympiaCast: Aku Partanen rikkoo valmentajansa ennätykset yksi kerrallaan

OlympiaCastin kevätkauden 2020 viimeisessä jaksossa vieraana on kilpakävelijä Aku Partanen. Partasella on valmentajansa Valentin Konosen kanssa kiinnostava suhde, sillä valmennettava on hyvää vauhtia rikkomassa kaikki valmentajansa ennätykset.

Kilpakävelijä Aku Partanen on jo hankkinut henkilökohtaisen paikan Tokion olympiakisoihin, jotka siirrettiin koronaviruspandemian vuoksi kesälle 2021. Paikka avautui jo maaliskuussa 2019, kun Partanen käveli Slovakian Dudincessa ajan 3.46.54, joka alitti olympiarajan reilulla kolmella minuutilla.

Partasta valmentaa entinen huippukävelijä Valentin Kononen. Kiinnostavan valmennussuhteesta tekee myös se, että Partanen on jo riistänyt valmentajaltaan Suomen ennätykset 10 ja 30 kilometrin maantiematkoilla sekä radalla viiden ja kymmenen kilometrin matkoilla. Jäljellä on vielä päämatka 50 kilometriä, jonka SE-aika 3.39.34 on edelleen ”Vallun” nimissä.

Arvokisoissa Lappeenrannan Urheilu-Miesten kävelijä on esiintynyt joka vuosi Moskovan MM-kisoista 2013 lähtien. Parhaana saavutuksena Partasella on MM-kisojen sija 18 vuodelta 2015.

Kuuntele tuorein OlympiaCast seuraavista osoitteista:

Libsyn
Apple podcast
Supla

OlympiaCastin kevätkausi 2020 päättyy tähän jaksoon, koska Tokion olympiakisoja siirrettiin vuodella eteenpäin, mikä muutti suunnitelmia. Libsynistä ja Apple Podcastista löytyvät sarjan kaikki neljä tuotantokautta, viimeisin myös Suplasta. Podcastin tuottaa Suomen Olympiakomitea, ja isäntinä toimivat Mika Poutala ja Ilkka Palomäki. 

OlympiaCast -jaksot ovat kuunneltavissa täällä.