Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
27.04.2020 | Olympiakomitea

Haku auki maisteriopintoihin Kreikassa: ”Olympic Studies, Olympic Education, Organization and Management of Olympic Events”

Jos olet aina halunnut tietää enemmän olympialiikkeestä ja samalla kouluttautua maisteriksi, nyt on siihen tilaisuus! Peloponnesin yliopisto Kansainvälisen olympia-akatemian tukemana avaa haun kansainväliseen koulutukseen, olympialiikkeen ytimeen. Koulutusohjelma sisältää aiheita olympismista, pedagogiasta, urheilusta ja kulttuurista sekä tapahtumajärjestämisestä.

Maisteriohjelmaan voi hakea korkeakoulun kandidaattitason suorittaneet opiskelijat. Opinnot suoritetaan Kreikan Olympiassa ja Spartassa. Opinnot maksavat 3000€ ja ne kestävät syyskuusta 2020 helmikuuhun 2022. Haku päättyy 31.5.2020.

Hakuun liittyvät dokumentit ja tiedot löydät näistä liitteistä:

Suomen Olympiakomitean rooli on välittää tietoa koulutusmahdollisuudesta suomalaiselle urheiluyhteisölle. Suomen Olympiakomitea ei kuitenkaan anna rahallista tukea opintojen suorittamiseen, matkoihin tai muihin järjestelyihin. Kaikki hakemukset tulee välittää suoraan liitteissä olevien tietojen mukaisesti.

Lisätietoja koulutuksesta saat suoraan maisteriohjelman sihteeristöltä: master@ioa.org.gr   

 

Suomessa lisätietoja antaa:
Niina Toroi, Olympiakomitean kansainvälisten suhteiden erityisasiantuntija

 

Kuva: International Olympic Academy