Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
07.05.2020 | Huippu-urheilu

Olympiavalmennuskeskus Vuokatti-Ruka rekrytoi kolme ampumahiihtovalmentajaa tiimiinsä

Urheiluakatemioissa ja valmennuskeskuksissa työskentelee eri alojen asiantuntijoita kiinteänä osana urheilijoiden ja lajien valmennusprosesseja. Asiantuntijatoiminnan yhteinen tavoite on urheilijan kehittyminen ja tuen tarve määräytyykin urheilijan tarpeista ja tavoitteista. Yhteistyössä varmistetaan parhaat edellytykset urheilijan valmentautumisen tueksi.

 

Olympiavalmennuskeskus (OVK) Vuokatti-Ruka hakee yhteistyössä Suomen Ampumahiihtoliiton (SAhL) ja Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikön kanssa ampumahiihtovalmentajia ajalle 1.8.2020 – 31.6.2021.

Työtehtäviin kuuluu ampumahiihtovalmennusta, valmennuksen suunnittelua, kilpailumatkojen järjestämistä sekä muita lajiin liittyviä tehtäviä. Valmentaja elää urheilijoiden rinnalla harjoituksissa, kilpailuissa sekä arjessa päivittäin ja pystyy kehittämään urheilijoita kokonaisvaltaisesti. Kolmihenkisessä ampumahiihto- valmentajien tiimissä vastuullesi tulee ryhmän vastuuvalmentajana toimiminen.

Työympäristö on pääasiallisesti Vuokatin alueella huomioiden työn luonnollinen liikkuvuus. Työajat vaihtelevat harjoituksista, kilpailuaikatauluista ja ylipäätään valmennuksen työnkuvasta johtuen. Valmentajien tehtäväkuviin kuuluu matkustamista kotimaassa ja mahdollisesti ulkomailla. Valmennustyössä on pääsy mukaan myös innostavaan eri lajien valmentajista koostuvaan työyhteisöön. Verkostona toimivat SAhL:n, OVK Vuokatti-Rukan ja Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikön valmentajat sekä asiantuntijat. Tarjolla ovat myös monipuoliset työsuhde-edut liikunnan harrastamiseen.

Valmentaja on urheilijan valmentautumisen tärkein tukihenkilö, jolta laji- ja valmennusosaamisen lisäksi odotetaan mm. hyviä kommunikaatio- ja vuorovaikutustaitoja, yhteistyö- ja verkostoitumiskykyä, esimerkillisyyttä, kielitaitoa, vastuullisuutta sekä ymmärrystä urheilun ja opiskelun yhdistämisestä. Oleellista työssä on toiminta tiiviissä valmennustiimissä yhdessä muiden ammattilaisten kanssa.

Hakuaika tehtäviin päättyy 21.5.2020. Katso tarkemmat lisätiedot ja hakuohjeet VRUA:n verkkosivuilta: http://www.vuokattirukaurheiluakatemia.fi/Uutiset/ArtMID/1014/ArticleID/1320/Haemme-ampumahiihtovalmentajia-3#.XrO6BZlS82w

 

 

Lue lisää aiheesta