Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
22.05.2020 | Huippu-urheilu

Pohjoisen tähdet: Uusi mitalikokoelma kertaa suomalaista olympiahistoriaa

Suomen Olympiakomitea ja Suomen Moneta ovat lanseeranneet uuden olympia-aiheisen keräilymitalikokoelman, Pohjoisen tähdet. Seitsemän kullatun mitalin kokoelma kertaa suomalaista olympiahistoriaa ja kunnioittaa menestyneitä urheilusankareitamme.

Olympiaurheilun vaikutus suomalaiseen kulttuuriin on ollut merkittävä. Suomen olympiajoukkueen tarina on kietoutunut osaksi maamme historiaa ja menestystä, kansallisen eetoksen syntyä. Me rakastamme sankareitamme – Pohjoisen tähtiä, jotka ovat urheilleet meidät maailmankartalle, tuoneet meille mainetta ja kunniaa, kohottaneet itsetuntoamme ja tarjonneet lukuisia unohtumattomia hetkiä.

– Näitä hetkiä tarvitaan myös tänä vuonna, kun maailmanlaajuinen pandemia tyhjensi koko globaalin urheilukalenterin. Tokion olympialaisia odotellessa on hyvää aikaa kerrata suomalaista olympiamenestystä ja uppoutua urheilulegendojemme huikeisiin menestystarinoihin, sanoo toimitusjohtaja Samuli Vasala Suomen Olympiakomitea Markkinointi Oy:stä.

Pohjoisen tähdet -mitalikokoelma vie keräilijän mukaan sinivalkoisiin hetkiin vuoden 1964 Innsbruckin talviolympialaisista aina Tokion tuleviin kesäkisoihin saakka. Jokaisessa seitsemässä keräilymitalissa on aito 24 karaatin kultaus ja digitaalinen väriviimeistely.

Tutustu tarkemmin Pohjoisen tähdet -keräilykokoelmaan: https://www.suomenmoneta.fi/pohjoisentahdet

 

Lisätietoja:

Suomen Moneta
Sari Raki, viestintäpäällikkö
Puh. 050 320 9787
sari.raki@nordicmoneta.fi

Suomen Olympiakomitea
Mika Noronen, viestintäpäällikkö
Puh. 040 504 8714
mika.noronen@olympiakomitea.fi

 

Samlerhuset-konserniin kuuluva Suomen Moneta markkinoi keräilyrahoja ja -mitaleita. Pitkä kokemus alalla ja kansainvälisten rahamarkkinoiden tuntemus takaavat laadukkaat tuotteet ja asiantuntevan palvelun. Kansainvälisten yhteistyökumppaneidemme ansiosta tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuisia kotimaisia tuotteita sekä ulkomaisia, maailman kaikkien keräilijöiden tavoittelemia keräilyharvinaisuuksia.