Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
03.08.2020 | Huippu-urheilu

Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia Urhea hakee ravitsemusasiantuntijaa osa-aikaiseen työsuhteeseen

Urheiluakatemioissa ja valmennuskeskuksissa työskentelee eri alojen asiantuntijoita kiinteänä osana urheilijoiden ja lajien valmennusprosesseja. Asiantuntijatoiminnan yhteinen tavoite on urheilijan kehittyminen ja tuen tarve määräytyykin urheilijan tarpeista ja tavoitteista. Yhteistyössä varmistetaan parhaat edellytykset urheilijan valmentautumisen tueksi.

Urheiluakatemiatoiminta kasvaa ja vahvistuu. Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia Urhea rekrytoi nyt RAVITSEMUKSEN ASIANTUNTIJAN osa-aikaiseen (50 %) työsuhteeseen ajalle 1.10.2020-31.12.2021.

 

Työssäsi toteutat ja suunnittelet Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian ravitsemusvalmennusta nuorten, tavoitteellisesti harjoittelevien urheilijoiden parissa. Teet käytännön ravitsemusohjausta sekä yksilöllisesti että ryhmämuotoisesti, minkä lisäksi osallistut toimintatapojen ja asiantuntijuuden kehittämiseen.

Tärkeä osa työtäsi on toteuttaa laadukasta, tutkittuun tietoon perustuvaa ravitsemusohjausta tukien urheilussa menestymistä ja valmentautumista sekä urheilijan terveyden edistämistä. Teet tiivistä yhteistyötä Urhean ravitsemuksesta vastaavan asiantuntijan, urheilija-valmentajaparien sekä Urhean muun asiantuntijatiimin kanssa.

Edellytämme tehtävään sopivaa ravitsemusalan korkeakoulutusta (ETM, TtM tai vastaava), aikaisempaa kokemusta ravitsemusasiantuntijan tehtävistä sekä hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja. Edellytämme myös tuntemusta ja ymmärrystä urheilun kontekstista ja valmennusprosessista huippu-urheilijan polulla.

Olet urheilijan ravitsemustaitojen kehittämisestä innostunut osaaja, joka tarttuu mielellään kehittävää otetta vaativiin haasteisiin. Sinulle on luontevaa työskennellä osana moniammatillista asiantuntijatiimiä, jossa toimitaan urheilijan valmentautumisen tukena.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 21.8.2020 mennessä. Lisätietoa ja hakuohjeet: http://www.urhea.fi/?x253940=1159739

 

Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia Urhea on vuonna 2003 käynnistynyt Suomen Olympiakomitean hyväksymä virallinen huippu-urheiluakatemia. Urhea toimii kiinteässä yhteistyössä Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön kanssa. Urhean taustalla toimii Urhea-säätiö.

Urhea on yhteistyöverkosto, joka tukee urheilijoiden päivittäisharjoittelua, auttaa urheilun ja koulutuksen yhdistämisessä sekä tuo valmennuksen asiantuntijapalvelut urheilijan ja valmentajan arkeen. Urhean johtoajatus on ”Parempi arki tuo paremman tuloksen”.  Arvoinamme ovat suomalaisen urheilun arvot ja meille tärkeää on innostus työhön ja intohimo työtämme kohtaan.

 

 

 

Lue lisää aiheesta