Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
31.08.2020 | Seuratoiminta

#Seurasydän sykkii syyskuussa kutsuen kaikki mukaan seuratoimintaan!  

Tänä syksynä Seurasydän-kampanja nostaa jälleen esiin urheiluseurojen merkittävää toimintaa ja toivottaa myös uudet seurasydämet tervetulleeksi. Kampanja tarjoaa niin seuratoimijoille kuin harrastajillekin mahdollisuuden nostaa esiin oman seuran tärkeää tehtävää suomalaisen urheilun ja liikunnan parissa.

Kulunut vuosi on näyttäytynyt seura- ja harrastustoiminnalle haastavana aikana. Poikkeukselliset ajat ovat vaatineet seuroilta myös poikkeuksellisia toimintamalleja. Seurasydän-kampanjan avulla seuroille avautuu mahdollisuus nostaa esiin toiminnassaan vallitsevaa yhteisöllisyyttä ja yhteenkuuluvuutta – poikkeuksellisista ajoista huolimatta.

– Seurasydän pamppailee meidän monen sydämissä. Seurasydän-kampanja tarjoaa meille kaikille upean mahdollisuuden jakaa kiitosta ja kannustaa mukaan toimintaan. Yhteisöllisyyttä ja iloa tarvitaan nyt entistä enemmän, toteaa Olympiakomitean seurapalvelujohtaja Jaana Laurila. 

– On tärkeää, että kilpaurheilun lisäksi seurat järjestävät harrastetoimintaa eri tasoisille ryhmille. Haluamme nostaa #Seurasydämen sanomaa esille toiminnassamme ja kannustaa kaikkia osallistumaan mukaan kampanjaan sosiaalisessa mediassa. Olemmekin panneet merkille jo kampanjaan liittyvät Instagram Stories -haasteet, sillä tällä hetkellä Instagram vaikuttaa olevan suuressa suosiossa erityisesti nuorten keskuudessa, kertoo Porin Pesäkarhujen mediavastaava Iida Sarja.

Vaikka seurat ovatkin joutuneet toimimaan etäällä, on seuroissa koettu yhteisöllisyys yhä vahvasti läsnä.  Yli 9 000 seuraa liikuttaa yli miljoonaa suomalaista. Jokainen meistä voi löytää juuri itselleen sopivan seuran ja yhteisön. Tänä syksynä #Seurasydän-kampanja haluaa rohkaista jokaista liittymään mukaan seuratoimintaan – juuri sellaisena kuin olet.

Seuroja juhlistetaan #Seurapaitapäivänä 29.9.

Haluamme kannustaa jokaista liputtamaan seuratoiminnan puolesta Seurapaitapäivänä tiistaina 29.9. Pue tällöin seurasi pelipaita, verkkarit tai fanipaita – tai sonnustaudu seurasi väreihin! Tätä kautta teet näkyväksi seurojen jokapäiväisen tärkeän työn liikunnan ja yhteiskunnallisen hyvinvoinnin edistäjänä.

– Haluan haastaa kaikki jakamaan niitä seurojen tuhansia tarinoita, tunteita ja elämyksiä, joita liikunta parhaimmillaan tarjoaa, kannustaa Laurila.

Sosiaalisen median virallisina tunnisteina toimivat koko Seurasydän-kampanjan ajan #seurasydän, #seurapaitapäivä ja #liityseuraan.

Valmiita ja aineistoja seuran viestintään

Seurat voivat hyödyntää viestinnässä valmiita materiaaleja. Materiaalipankista ja Seurasydan.fi -sivuilta ABC-oppaan lisäksi valmiita aineistoja ja muokattavia materiaaleja omaan käyttöön.

 Aineistot www.seurasydan.fi

Facebook/Seurasydän

Instagram/Seurasydän

       

 

Lisätietoja:
Tuula Paataja, viestintäpäällikkö
tuula.paataja@olympiakomitea.fi

Urheiluseuratoiminnan suurin vahvuus on yhteisöllisyyden voima. Seurasydän-kampanjan tarkoituksena on innostaa seuroissa toimivia ihmisiä levittämään seurassa vallitsevia yhteisöllisyyden arvoja ympärilleen niin sosiaalisessa mediassa kuin omassa toiminnassaan. #Seurasydän kutsuu kaikki mukaan toimintaan.