Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
01.09.2020 | Seuratoiminta

Suomisport seurapalvelu on digitaalinen työkalu seuran sporttiarjen pyörittämiseen

Kiinnostaako helpompi sporttiarki, kustannustehokas ja laadukas toiminta sekä seuran jäsenyyksien lisääminen? Suomisport seurapalvelu tarjoaa monipuoliset toiminnallisuudet seurahallinnolle ja -toiminnalle. Suomisport seurapalvelussa seuran toimihenkilöt voivat luoda ja hallinnoida ryhmiä ja joukkueita, kausi- ja toimintamaksuja, jäsenluokkia ja niiden maksuja sekä jäsenluetteloa. Lisäksi seuran ohjaajat ja valmentajat pystyvät ilmaisen Suomisport-mobiilin avulla luomaan ryhmille tapahtumia kuten treenejä, merkitsemään ryhmien ja tapahtumien läsnäoloja ja viestimään ryhmän osallistujille.

Järjestämme webinaarisarjan, joissa kerromme  Suomisport Seurapalvelusta ja käymme läpi palveluun kuuluvia ominaisuuksia.  Suomisport Seurapalvelun 2.0 versio julkaistaan 2020 loppuvuonna ja webinaareissa keskitytään pääosin uuden palvelun osa-alueiden läpikäymiseen: osassa yleisellä tasolla ja osassa perehdytään jo syvemmin tiettyihin toiminnallisuuksiin. Webinaarit järjestetään Teams/Zoom -etäyhteydellä ja ne ovat maksuttomia. Ilmoittautumislinkit löydät alta.
Tervetuloa mukaan!

 

1) YLEISESITTELY: Digitietoisku – Urheiluseuran digitaalinen tulevaisuus

 

Digitietoisku antaa eväitä pohtia seuran tulevaisuutta ja mihin haasteisiin yhdistystoiminnan hyvän hallinnon sekä digitalisaation näkökulmasta tulee vastata.  

Digitietoisku on suunnattu seurojen toiminnanjohtajille, hallituksen puheenjohtajille ja asioista päättäville seuran toimihenkilöille. 

2) SUOMISPORT SEURAPALVELUN ESITTELY – Siirrä seurasi digiaikaan

 

Suomisport Seurapalvelun esittelyssä kerromme yleisellä tasolla, miten toteutatte digiloikan seurassanne. Webinaarissa esitellään Suomisportin ominaisuudet yleisellä tasolla ja kerrotaan mihin tarpeisiin se vastaa.  

Yleisesittely on suunnattu seurassa päättävässä asemassa oleville henkilöille, sekä kaikille palvelusta kiinnostuneille seurojen toimihenkilöille. 

3) SUOMISPORT SEURAPALVELUN TEEMAWEBINAARIT

 

SEURAPALVELUN  KÄYTTÖÖNOTTO

Suomisport Seurapalvelun käytön aloittamisen kolme askelta ovat Ilmoittaudu, aktivoi ja viesti!  Seurapalvelun käytön voi aloittaa yksi toiminto kerrallaan (esim. tapahtuma-, jäsen- tai ryhmien hallinta). Webinaarissa käydään läpi palvelun käytön aloittamiseen liittyviä asioita: mitkä asiat seurassa tulee käydä läpi ja mistä asioista pitää päättää. Koulutuksessa kerrotaan myös seurojen kokemuksista palvelun käytön aloittamisesta ja tarjotaan vinkkejä seuran sisäiseen viestintään.

HUOM! Tässä webinaarissa käydään läpi nykyisen palvelun käyttöönottopolkua, ei vielä uuden 2.0 version polkua. Siihen järjestämme webinaareja myöhemmin.

Webinaari  on suunnattu erityisesti nykyisille ja tuleville Seurapalvelun pääkäyttäjille.

JÄSENHALLINTA

Suomisportin seurapalvelun jäsenyys-koulutuksessa käymme läpi jäsenhallintaan liittyviä asioita. Seurapalvelulla varmistat että jäsenhallinta on yhdistyslain mukainen. Seuran jäsenyyden ja toimintaryhmien hallinta on eriytetty. Seura saa automaattisesti ajantasaisen jäsenluettelon ja jäsenmaksut on helppo kerätä ja niiden kertymistä seurata.

Webinaari on suunnattu erityisesti seuran johtavassa asemassa tai jäsenyyksien parissa toimiville hlöille sekä nykyisille ja tuleville Seurapalvelun pääkäyttäjille.

MAKSULIIKENNE

Suomisportin lähtökohta on käyttäjän helppo maksaminen. Maksu hoituu haluttaessa mobiilisti yhdellä painalluksella. Seura osoittaa maksut jäsenelle tai liikkujalle appiin, josta maksun jälkeen muodostuu tosite maksajan Sporttitilille. Seuran kirjanpitoon maksu voidaan siirtää automaattisesti tai koontiraportin kautta. Suomisport toimii parhaiten, kun seuralla on jokin sähköinen taloushallinnon ohjelmisto. Koulutuksessa käydään läpi em. asiat käytännön esimerkkien kautta.

Webinaari on suunnattu erityisesti seuran johtavassa asemassa ja talouden parissa toimiville hlöille sekä nykyisille ja tuleville Seurapalvelun pääkäyttäjille.

TAPAHTUMAT

Tapahtumien teemakoulutuksessa pureudutaan tapahtumahallinnan luomiin mahdollisuuksiin. Miten sen kautta luotte sekä julkisia että ryhmille ja joukkueille tarkoitettuja tapahtumia, miten voitte kerätä maksuja suoraan tapahtumiin ilmoittautumisen yhteydessä ja seurata niitä reaaliajassa.

Tapahtumalinkit on helppo upottaa esim. seuran nettisivuille ja voitte hyödyntää markkinoinnissa myös Suomisportin valtakunnallista tapahtumahakua.

Webinaari on suunnattu seurojen toimihenkilöille sekä nykyisille ja tuleville Seurapalvelun ääkäyttäjille.

RYHMÄT

Ryhmien ja joukkueiden arjen pyörittäminen onnistuu helposti Seurapalvelun digityökalun avulla. Hallinnoit helposti ryhmiä niin netin kuin mobiilisovelluksen kautta, mm. osallistumismerkinnät ja tiedottaminen onnistuvat suoraan appista valmentajan toimesta kentän laidalta. Koulutuksessa opit miten siirrät seuran arjen taskuun!

Webinaari on suunnattu seurojen toimihenkilöille sekä nykyisille ja tuleville Seurapalvelun pääkäyttäjille.

TÄHTISEURA-TUKIKLINIKKA

Tähtiseura-ohjelma on seuratoiminnan laatuohjelma, jonka tavoitteena on kehittää suomalaista seuratoimintaa. Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille.

Oletteko aloittamassa toiminnan kehittämistä tai lähestyykö uudelleen auditointi? Tähtiseura-verkkopalvelu toimii seuran toiminnan kehittämisen apuvälineenä ja auditointiprosessin osana. Tässä koulutuksessa esittelemme verkkopalvelua ja käymme läpi askeleet mitä tarvitsette valmistautuessanne Tähtiseura-auditointiin.

Webinaari on suunnattu erityisesti seuran päättäville ja toimintaa aktiivisesti kehittäville henkilöille.

RAPORTOINTI

Tulossa myöhemmin.

 

Suomisport

SUOMISPORT on koko urheiluyhteisön yhteinen, nykyaikainen ja helppokäyttöinen digitaalinen urheilupalvelu.  SUOMISPORTista löydät sinua kiinnostavat urheilutapahtumat sekä ilmoittaudut niihin nopeasti. Palvelun kautta voit hankkia ja maksaa kilpailulisenssejä, vakuutuksia sekä seurojen jäsenmaksuja ja muita tuotteita. Suomisport palvelun liikkujayhteisö kasvaa vauhdilla ja palvelua kehitetään päivittäin.

Lue lisää aiheesta