Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
14.09.2020 | Seuratoiminta

Seurasydän-kampanja alkanut lennokkaasti!

Syyskuussa sykkii #seurasydän – ja siltä se totisesti näyttää! #Seurasydän-kampanja on saanut niin harrastajat kuin seuratoimijatkin tunnustamaan seurojen tärkeää tehtävää suomalaisen urheilun parissa. Sosiaalisessa mediassa seuratoiminnan hetkiä on jaettu runsaasti hashtagien #seurasydän ja #liityseuraan avulla. 

Tänä vuonna kampanjan keskeisenä teemana on avoin ja jokaisen liikkujan tervetulleeksi toivottava seuratoiminta. On ollut mahtavaa huomata, kuinka runsaasti eri ikäisiä ja tasoisia harrastajia kampanja on jo tähän mennessä ehtinyt tavoittaa!

#Seurasydän sykkii yhteisöllisyydelle

Erityisesti tänä syksynä harjoituskauden ja seuratoiminnan käynnistyminen on ollut aiempaa odotettua. Seurasydän-kampanja toimii osoituksena siitä, että seuratoiminta on todella jotakin sellaista, mikä tuo sekä ihmisiä että kokemuksia yhteen. Harrastajat, valmentajat, tukijoukot, vapaaehtoiset – te kaikki olette todistaneet sen, kuinka vaikuttava yhteisöllisyys suomalaisissa seuroissa vallitseekaan! Olette osoittaneet, ettei seuratoiminta ole vain harjoituksia tai kilpailuja, vaan kyse on kokonaisvaltaisista elämyksistä urheilun parissa.

Seuratoimijat ovat oleellisia urheiluharrastusten tukipilareita. On ollut ilo nähdä, kuinka innokkaasti myös nämä seuratoiminnan mahdollistajat ovat aktivoituneet sosiaalisessa mediassa. Näitä seuratoiminnan taustalla vaikuttavia henkilöitä ja kommentteja on nähtävissä muun muassa Suomen Tennisliiton #Seurasydän-kampanjaan liittyvässä kuvasarjassa heidän sosiaalisen median kanavissaan.

#Seurapaitapäivä tiistaina 29.9.

Syyskuu ei vielä ole aivan kalkkiviivoilla – kuten ei myöskään Seurasydän-kampanja! Jaa kuvasi Instagramissa tai Facebookissa, lisää tunnisteet #seurasydän sekä #liityseuraan ja liity osaksi seuratoiminnan puolesta liputtavaa urheiluväkeä. Tänäkin vuonna koko seuroja juhlistavan kuukauden huipentumana nähdään tiistaina 29.9. järjestettävä #Seurapaitapäivä. Onko siis seuran asusteet jo kaivettu esiin?

Teidän ansiostanne #Seurasydän-kampanja on onnistunut saavuttamaan valtavan näkyvyyden.

Lisätietoa kampanjasta seurasydän.fi -sivuilta. Valmiit aineistot ja materiaalit ovat ladattavissa materiaalipankista. 

 

 

Urheiluseuratoiminnan suurin vahvuus on yhteisöllisyyden voima. Seurasydän-kampanjan tarkoituksena on innostaa seuroissa toimivia ihmisiä levittämään seurassa vallitsevia yhteisöllisyyden arvoja ympärilleen niin sosiaalisessa mediassa kuin omassa toiminnassaan. #Seurasydän kutsuu kaikki mukaan toimintaan.