Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
01.10.2020 | Olympiakomitea

Varaa järjestöllesi vastuullisuussparraus

Olympiakomitea sparraa ja tukee mielellään kaikissa vastuullisuusohjelmaan ja sen osa-alueiden toteuttamiseen liittyvissä asioissa. Tänä syksynä tarjoamme liittokohtaista tukea vastuullisuustyöhön järjestämällä kahdenvälisiä sparraustapaamisia. Syyskuussa tapaamisia on jo ollut 10 liiton kanssa. Tapaamisten sisältö on muodostunut liiton tarpeiden ja painotusten pohjalta.

– Koin sparraushetken todella hyödylliseksi ja suosittelen oman tuokion varaamista myös muille liitoille. Sparraus oli hyödyllinen, koska siitä sai ideoita liiton toiminnan kehittämiseen sekä pääsi reflektoimaan vastuullisuustoimiemme kehityskohtia ja vahvuuksia erityisesti urheiluyhteisön yhteisen vastuullisuusohjelman näkökulmasta, toteaa Frisbeegolfliiton toiminnanjohtaja Anniina Ihamäki.

Suomen Ampumahiihtoliitossa on panostettu vuodesta 2019 alkaen merkittävästi tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden kehittämiseen. Liiton tasa-arvo- ja yhdenvertaisuushankkeen aikana asiaa on tutkittu monelta eri kulmalta, ja tutkimuksiin pohjautuen liitto on suunnitellut ja käynnistänyt useita toimenpiteitä epäkohtien parantamiseksi.

– Osallistuimme Olympiakomitean vastuullisuussparraukseen, koska halusimme myös ulkopuolista näkemystä tehdyistä asioista ja olemassa olevista suunnitelmista. Hyvien kehitysideoiden lisäksi saimme paljon uusia ajatuksia siitä, mitä voimme vielä tehdä tulevaisuudessa, jotta toimenpiteiden vaikuttavuus paranisi entisestään. Tämä oli ehdottomasti tapaamisen parasta antia, toteaa Ampumahiihtoliiton kenttäpäällikkö Lauri Elo.

 

Kiinnostuitko – ota yhteyttä!

Vastuullisuus on urheiluyhteisön yhteinen asia ja alue, jossa voimme oppia toisiltamme. Olisi kiinnostava kuulla teidän vastuullisuustoiminnastanne, mitä toimenpiteitä olette jo tehneet ja millaisia kehittämissuunnitelmia teillä on aiheeseen liittyen? Tarvitsetteko tukea ja vinkkejä seuraavalle tasolle pääsemiseen? Varaa oma sparraushetki (1-1,5h) ehdottamalla sopivaa aikaa elina.laine@olympiakomitea.fi. Palaveri voidaan mielellään toteuttaa Teams-kokouksena. Paikalla Olympiakomiteasta ovat vastuullisuuspäällikkö Elina Laine ja yhteiskuntasuhteiden erityisasiantuntija Karoliina Ketola.

Lisätietoja: elina.laine@olympiakomitea.fi