Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
13.10.2020 | Olympiakomitea

SM-viikon tapahtumapäivät vahvistettu – Salossa kisataan kesä-heinäkuun vaihteessa 2022

Seuraava SM-viikko järjestetään Salossa 30.6.-3.7.2022. Tapahtuman tuotannosta vastaa edelleen KOKO Tapahtuma.

Alun perin Salossa oli tarkoitus kilpailla kesällä 2021. Kun koronaviruksen aiheuttamat tapahtumasiirrot maailmalla täyttivät kesän, päätyivät SM-viikon järjestäjätahot, Olympiakomitea ja Yle Urheilu, ratkaisuun siirtää SM-viikko vuodella eteenpäin, kesään 2022.

– Vuoden 2021 SM-viikko olisi auttamatta jäänyt jalkapallon EM-kisojen ja Tokion olympialaisten puristukseen, joten oli tarkoituksenmukaista siirtää sitä vuodella eteenpäin, kertoi Olympiakomitean toimitusjohtaja Mikko Salonen siirron syistä.

Nyt järjestäjätahot ovat julkaisseet seuraavan SM-viikon tapahtumapäivät. Salossa kisataan kesä-heinäkuun vaihteessa 30.6.-3.7.2022.

SM-viikon operatiivisesta toteutuksesta vastaa Koko Tapahtuma OSK, joka jatkaa kolmivuotisen jatkosopimuksen myötä SM-viikon toteuttamista ja kehittämistä yhdessä järjestäjätahojen, isäntäkaupungin ja lajiliittojen kanssa.

– Heinäkuun alku on osoittautunut varsin toimivaksi ajankohdaksi, joka sopii aika mukavasti lajien kilpailukalentereihin. Päivämäärän lukkoon lyöminen näin ajoissa antaa myös hyvät valmiudet kehittää tapahtumaa yhdessä Salon kaupungin, lajien ja kumppanien kanssa. Tästä on hyvä lähteä konkretisoimaan suunnitelmia ja ideoita, toteaa SM-viikon päätuottaja Päivi Harri.

Vaikka seuraavaan SM-viikkoon on vielä paljon aikaa, on jo peräti seitsemän lajiliittoa vahvistanut osallistumisensa. Yleinen lajihaku kesän 2022 SM-viikolle avataan ensi keväänä.

Lisätietoja:
Päivi Harri
paivi.harri@kokotapahtuma.fi, 045 264 2263
www.sm-viikko.fi (aukeaa uuteen ikkunaan)