Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
04.02.2021 | Seuratoiminta

Suomisport uudistui – uusi Seurapalvelu julkaistu!

Suomisport on uudistunut. 530 000 käyttäjän henkilökohtainen Sporttitili uudistui, ja siellä näkyvät nyt myös seurojen uudet palvelut: ryhmät, treenikalenteri ja maksut.

Suomisport päivittyi myös tuhansille organisaatiokäyttäjille, kun uudet seurojen toiminnot eli Seurapalvelu 2.0 julkaistiin. Kaikki seuran digityökalut ovat nyt kätevästi yhdessä paikassa ja ne on helppo ottaa käyttöön seuran omalta etusivulta. Seurapalvelun avulla seura voi keskittyä siihen minkä osaa parhaiten – Suomisport hoitaa loput!

Seurapalvelu

Suomisport Seurapalvelu tarjoaa nyt entistä monipuolisemmat toiminnot seuran sporttiarjen pyörittämiseen. Uudistuneiden toimintojen avulla seura voi:

  • hoitaa hallinnolliset tehtävät yhdistyslain mukaisesti
  • hallinnoida jäsenluetteloa tietosuojalain edellyttämällä tavalla
  • osoittaa jäsen-, kausi- ja toimintamaksut kätevästi liikkujien Sporttitilille tai Suomisport-mobiilisovellukseen
  • luoda ryhmiä ja joukkueita, sekä viestiä niille ja
  • markkinoida tapahtumia joko seuran omissa kanavissa tai valtakunnallisessa suomisport.fi -tapahtumahakukanavassa.

Lisäksi valmentajat ja ohjaajat pääsevät luomaan treenejä, merkitsemään läsnäoloja ja viestimään treeniporukalle helposti mobiilisovelluksen kautta.
Seuran liikkuja taas löytää kaikki seuran palvelut, treenikalenterin ja viestit omalta Sporttitililtä tai Suomisportin mobiilisovelluksesta.

Tämän urheiluyhteisön oman digipalvelun voi ottaa käyttöön toiminto kerrallaan. Luonteva hetki seuralle siirtyä täysivaltaiseen käyttöön on ennen kausien alkuja, eli ennen kesälomia tai vuoden lopussa – etenkin jos tavoite on kerätä uuden kauden jäsenmaksut Suomisportissa.

Seurapalvelun toiminnot haltuun webinaareissa

Tuemme seuroja palvelun käyttöönotossa monin eri tavoin. Yleiset palvelua esittelevät webinaarit antavat kattavan yleiskuvan palvelusta ja sen eri toiminnoista. Toimintoihin pääsee tutustumaan tarkemmin erillisissä webinaareissa. Käyttöönoton tueksi on tarjolla kattavat tukimateriaalit ja myös asiakaspalvelumme auttaa aina tarvittaessa.

Katso koska seuraava webinaari järjestetään ja varaa paikkasi! 

Lisätietoja palvelusta: Maria Ulvinen, asiantuntija, markkinointi ja myynti, Suomisport Seurapalvelu, maria.ulvinen@olympiakomitea.fi.

Voit olla yhteydessä myös asiakaspalveluun osoitteessa https://www.tuki.suomisport.fi/yhteydenotto.

 

Suomisport
SUOMISPORT on koko urheiluyhteisön yhteinen, nykyaikainen ja helppokäyttöinen digitaalinen urheilupalvelu. SUOMISPORTista löydät sinua kiinnostavat urheilutapahtumat sekä ilmoittaudut niihin nopeasti. Palvelun kautta voit hankkia ja maksaa kilpailulisenssejä, vakuutuksia sekä seurojen jäsenmaksuja ja muita tuotteita. Suomisport palvelun liikkujayhteisö kasvaa vauhdilla ja palvelua kehitetään päivittäin.

Lue lisää aiheesta