Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
10.02.2021 | Olympiakomitea

Liikuntaa edistäville järjestöille lähes 42 miljoonaa

Tiede- ja kulttuuriministeri Annika Saarikko on myöntänyt 41 830 000 euroa yleisavustuksina valtakunnallisille ja alueellisille sekä muille liikuntaa edistäville järjestöille.

Vuodesta 2021 alkaen järjestöt on ryhmitelty valtakunnallisiin liikunnan palvelujärjestöihin, lajiliittoihin, muihin valtakunnallisiin liikuntaa edistäviin järjestöihin sekä liikunnan aluejärjestöihin.

– Suomalaisten liikuntajärjestöjen valtionavustuksissa ovat voimassa uudet avustuskriteerit. Ne ovat käytössä nyt ensimmäistä kertaa. Valmistelutyötä on tehty tiiviisti viimeisen parin vuoden ajan, tiede-ja kulttuuriministeri Annika Saarikko kertoo.

Lue lisää opetus- ja kulttuuriministeriön sivuilta (aukeaa uuteen ikkunaan)