Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
11.03.2021 | Huippu-urheilu

Urhea-kampuksen asuintalo opiskeleville urheilijoille valmistuu – asuntojen haku alkaa

Keskelle Helsinkiä Mäkelänrinteen lukion ja Uintikeskuksen yhteyteen rakentuva Urhea-kampus valmistuu tulevana kesänä. Kampuksen yhteyteen rakentuu opiskeleville urheilijoille asuintalo, jonka rakennuttaja on HOAS. Asuintalon vuokraamisesta sekä operatiivisesta toiminnasta vastaa Urhea eli Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia. Haku asuintalon asuntoihin aukeaa nyt, rakennus valmistuu kesällä ja muuttaminen asuntoihin tulee olemaan mahdollista elokuun alusta lähtien.

Asunnot suunnattu tavoitteellisille, opiskeleville urheilijoille

Urhea-kodit on tarkoitettu urheilussa huipulle tähtääville ja samanaikaisesti toisen tai korkea-asteen tutkintoa HOAS:n toiminta-alueen oppilaitoksissa suorittaville urheilijoille. Urhean toimitusjohtaja Simo Tarvonen kertoo asuntojen kiinnostavan urheilijoiden keskuudessa.

– Viime päivinä olemme saanut useita tiedusteluja siitä, milloin asuntoja voi hakea. Asuintalo tarjoaa mahtavan huippu-urheiluyhteisön keskellä Helsinkiä harjoittelu-, terveydenhuolto- ja ravintolapalveluiden äärellä.

Elokuussa avautuvaan Urhea-halliin rakentuu kansainvälisen tason urheilukeskus. Valmennus- ja terveyspalveluita tuottaa Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia Urhea. Lisäksi Urhea-kampuksella tulee toimimaan kesä- ja jäälajien valtakunnallinen Olympiavalmennuskeskus.

Lue lisää Urhean sivuilta: http://www.urhea.fi/?x253940=1258434

Lue lisää aiheesta