Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
09.04.2021 | Olympiakomitea

100 päivää Tokioon live vie Tokion tunnelmiin

Tokion kesäolympialaiset lähestyvät – ja on aika suunnata Tokion tunnelmiin!

Seuraa 100 päivää Tokioon liveä suorana lähetyksenä keskiviikkona 14.4. klo 14 alkaen niin pääset kuulemaan Suomen olympia- ja paralympiajoukkueiden valmistautumisesta ja matkasta kohti Tokion kesäkisoja.

Näe uudet olympia-asut ensimmäisten joukossa!

100 päivää Tokioon livessä lanseerataan olympiajoukkueen uudet Icepeak-asut. Tokioon lähtevistä urheilijoista mukana suorassa lähetyksessä ovat uimari Matti Mattsson, trap-ammunnan olympiavoittaja Satu Mäkelä-Nummela, estejuoksija Topi Raitanen valmentajansa Janne Ukonmaanahon kanssa, pararatsastaja Pia-Pauliina Reitti sekä viisinkertainen ratakelauksen paralympiavoittaja Leo-Pekka Tähti.

Keskiviikkona 14.4.2021 klo 14
Livelähetystä voit seurata osoitteessa: https://livekatsomo.fi/streams/olympiakomitea-100-paivaa-tokioon/