Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
21.04.2021 | Olympiakomitea

Unelmien liikuntapäivä liikuttaa jälleen 10.5. – lähde mukaan!

Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen juhlapäivä. Korona-tilanteen jatkuessa tapahtumia ei voida järjestää, mutta voimme silti liikkua vastuullisesti ja jakaa liikuntahetkemme somessa. Päivän motto onkin sama kuin aina ennenkin: kaikki tavat liikkua ovat hyviä!

Tänä vuonna päivä muistuttaa meitä liikunnan merkityksestä. Liikunta on tärkeä voimavara, ja on onni, että kaikesta huolimatta voimme ja saamme liikkua. Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme. Onko perheessäsi, luokassasi, työyhteisössäsi tai kaveripiirissäsi henkilö, joka kaipaisi sitä, että joku kannustaisi liikkeelle?

Unelmien liikuntapäivä luo yhteisöllisyyttä. Päivä tarjoaa mahdollisuuden liikkua yhdessä, vaikka olisimmekin erillään. Seurat, koulut, työpaikat ja muut yhteisöt voivat kannustaa jäseniään liikkeelle esimerkiksi yhteisillä virtuaalisilla liikkumishaasteilla!

Jokainen voi osallistua Unelmien liikuntapäivään. Jaa oma liikkumisesi somessa tunnisteella #unelmienliikuntapäivä ja haasta kaverisi mukaan!

Näin helppoa se on:

  1. Miten sinä liikut Unelmien liikuntapäivänä? Kerro se muille nappaamalla kuva omasta liikuntahetkestäsi 10.5.!
  2. Julkaise kuvasi Instagramissa, Facebookissa tai Twitterissä tunnisteella #unelmienliikuntapäivä. Voit lisätä omia aihetunnisteita ja osoittaa tukesi näin esim. seurallesi tai muulle yhteisöllesi.
  3. Voit myös haastaa kaverin mukaan tägäämällä! Kuka erityisesti tarvitsisi kannustusta tai inspiraatiota?
  4. Muista nauttia liikkumisen ilosta!

Unelmienliikuntapaiva.fi -sivustolta löytyy somekuvapohjia vapaaseen käyttöön. Materiaalit voit ladata sivuston aineistopankista.

Lisäksi sivustolta löytyy Inspiraatio-välilehti, johon on koottu liikuntavinkkejä kaikenikäisille ja -tasoisille liikkujille kaikenlaisiin olosuhteisiin. Eri toimijat voivat lähettää omat vinkkinsä nettilinkkeinä sähköpostitse osoitteeseen ulp@olympiakomitea.fi, ja lisäämme ne muille inspiraatioksi!

 

Lisätietoja: www.unelmienliikuntapaiva.fi

Somessa: Instagram, Facebook, Twitter

Taustaa: Unelmien liikuntapäivä on vuosittain 10.5. järjestettävä kaikenlaisen liikkumisen kokeilu- ja pop-up päivä. Päivän tavoitteena on innostaa ihmisiä liikkumaan ja löytämään uusia tapoja liikkua. Unelmien liikuntapäivää koordinoi ja tapahtumasivustoa ylläpitää Suomen Olympiakomitea. Sitä ovat edistämässä lukuisat liikunta-, urheilu- ja terveysorganisaatiot sekä kunnat.

Lue lisää aiheesta