Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
09.06.2021 | Olympiakomitea

Jo satoja mukana liikuntaehdokas-kampanjassa – kampanja vielä vaaliviikon käynnissä

#Liikuntaehdokas -somekampanja on näkynyt sosiaalisen median alustoilla huhtikuun alusta saakka. Olympiakomitean ja liikuntayhteisön yhdessä alulle laittaman kuntavaalikampanjan tarkoituksena on aktivoida liikunnasta ja urheilusta kiinnostuneet ja näitä teemoja tärkeinä pitävät kuntavaaliehdokkaat ilmiantamaan itsensä sosiaalisessa mediassa tunnisteella #liikuntaehdokas.

Instagramissa, Twitterissä ja Facebookissa käynnissä olevaan kampanjaan on osallistunut laaja rintama ehdokkaita. Tähän mennessä tunnisteella on julkaistu jo satoja postauksia!

Liikuntamyönteisyys näyttäytyy puoluerajat ylittävänä arvona, mikä kuntavaalien alla on erittäin positiivista. Kuntavaaliehdokkaiden päivityksissä on näkynyt etenkin liikuntapaikkojen merkitys sekä ulkoliikuntamahdollisuuksien ja harrastamisen yhteys fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin. Päivityksissä on näkynyt hienosti erilaisia liikuntamuotoja sekä lajeja.

Kuntavaalien varsinainen vaalipäivä on sunnuntaina. Vielä kuntavaaliehdokkailla on siis muutama päivä aikaa lähteä mukaan kampanjaan. Nyt on oiva hetki kertoa äänestäjille omasta panoksesta liikuntaan ja urheiluun tulevana kuntapäättäjänä. Kyse on kaikenikäisten kuntalaisten hyvinvointiin ja kunnan elinvoimaan vaikuttavista teoista – näitä arvostetaan!

Katso ohjeet liikuntayhteisön #liikuntaehdokas-kampanjasta täältä.

Tutustu puolueiden kuntavaaliohjelmien liikuntalinjauksiin täältä.

Mukaan #liikuntaehdokas-kampanjaan on lähtenyt kuntavaaliehdokkaita eri puolueista ympäri maan. Mukana ovat esimerkiksi Tanja Hakala (sd), Veli-Pekka Dufva (kok), Ville Käldström (rkp), Meri Löyttyniemi (vihr), Teija Makkonen (ps), Mika Poutala (kd), Annukka Suotula (kesk) ja Nora Stenvall (liik).

Lue lisää aiheesta