Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
15.06.2021 | Olympiakomitea

Syksyn 2021 vaikuttamis- ja vastuullisuusklinikat – tervetuloa mukaan!

Olympiakomitean järjestämissä vaikuttamisklinikoissa käsitellään ajankohtaisia liikuntapolitiikan ja liikuntayhteisön vaikuttamisen aiheita. Tarkoituksena on vahvistaa yhteisiä tavoitteita ja ymmärrystä liikuntapolitiikasta. Klinikat ovat avoimia kaikille. Tule siis mukaan, jos haluat kuulla ja keskustella liikuntapolitiikan ajankohtaisista aiheista ja vaikuttamistyöstä!

Klinikoiden aiheet painottuvat ajankohtaisiin teemoihin. Täydennämme klinikoiden teemoja ja mahdollisia vieraspuhujia Olympiakomitean nettisivuille, kun ne varmistuvat. Otamme myös jatkuvasti vastaan ehdotuksia klinikoiden aiheiksi sähköpostitse.

Syksyn 2021 vaikuttamisklinikat

  • Elokuu: tiistaina 31.8. klo 15-16
  • Syyskuu: tiistaina 14.9. klo 15-16
  • Lokakuu: tiistaina 12.10. klo 15-16
  • Marraskuu: tiistaina 9.11. klo 15-16
  • Joulukuu: tiistaina 7.12. klo 15-16

Osallistu vaikuttamisklinikkaan tämän Teams-linkin kautta 

Syksyn 2021 vastuullisuusklinikat

Vastuullisuusklinikat ovat osa urheiluyhteisön vastuullisuusohjelman käytäntöön vientiä. Vastuullisuusklinikoilla käsitellään ajankohtaisia teemoja monipuolisten konkreettisten esimerkkien kautta. Tervetuloa mukaan keskustelemaan, verkostoitumaan ja oppimaan yhdessä!

  • Ympäristöklinikka perjantaina 24.9. klo 9-12. Ilmoittaudu mukaan Suomisportissa
  • Kiusaamisen, häirinnän ja muun epäasiallisen käytöksen ennaltaehkäisy ja tapauksiin puuttuminen perjantaina 5.11. klo 9-11.30. Järjestetään yhteistyössä Väestöliiton Et ole yksin -palvelun kanssa.
  • Yhdenvertaisuus ja tasa-arvo (aika varmistuu myöhemmin

Lue lisää aiheesta