Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
24.08.2021 | Seuratoiminta | Artikkeli

Syksyllä 2021 Seurasydän-kampanja kutsuu takaisin seuraan

Pandemia-aika on onnistunut katkaisemaan monen suomalaisen rakkaan liikuntaharrastuksen. Harjoitukset ovat olleet keskeytettyinä, ottelutapahtumat on pelattu suljetuin ovin, eikä harrastamaan tai katsomoon ole ollut pääsyä normaaliin tapaan. Seurojen toiminnan käynnistyessä syksyllä nousemme puhuttelemaan kaikkia niitä yli 1,8 miljoonaa suomalaista, joissa harrastamisen kipinä roihusi ennen pandemiaa.

Harrastamisen kipinä syttyy seurassa

Syksyllä 2021 Seurasydän-kampanja keskittyy kutsumaan ihmiset takaisin omaan urheiluseuraan – niin harrastamaan, kentille kuin katsomoon. Meillä on nyt erinomainen mahdollisuus toivottaa uudet ja vanhat ihmiset mukaan seurojen toimintaan. Kentillä, harjoitusryhmissä ja katsomoissa on tilaa kaikille, sekä uusille että vanhoille tutuille.

Seurasydän-kampanja nostaa syksyllä yhdessä lajiliittojen, liikunnan aluejärjestöjen ja suomalaisten urheiluseurojen kanssa esiin seurarakkautta ja seurojen omia vahvuuksia. Urheiluseurojen vahvuuksia ja hyviä puolia liputtamalla teemme yhdessä näkyväksi sen, miksi seuraan kannattaa palata. Jos koronan aikana nuo monet hyvät asiat ovat päässeet unohtumaan, on seuroilla nyt tuhannen taalan paikka nostaa nämä esiin ja muistuttaa niistä.

Mukaan viestimään otetaan myös koko seuraväki: tavalliset ihmiset toimihenkilöistä, valmentajiin, seura-aktiiveista liikkujiin ja vanhemmista vapaaehtoisiin. Jokainen voi kertoa omasta seurastaan hyviä asioita. Jotakin, mitä on kaivannut tai mihin oma seurarakkaus perustuu. Syksyllä positiivinen seuraviestinnän tuuli puhaltaa läpi Suomen etelästä pohjoiseen.

Seurapaitapäivää juhlitaan tiistaina 28.9.2021

Suomalaisen seuraväen yhteistä juhlapäivää, Seurapaitapäivää, juhlitaan koko urheiluyhteisön voimin tiistaina 28.9.2021. Aiempina vuosina hurjan suosion saanut teemapäivä kannustaa jälleen jokaista meistä pukeutumaan töihin, kouluun ja omiin menoihin oman seuran väreihin. Oman seuran jäseniä aktivoimalla voimme täyttää kadut, koulut ja työpaikat seuramme väreillä. Vedä siis seurasi pelipaita, verkkarit tai fanipaita päällesi Seurapaitapäivänä ja kutsu kaveri mukaan tunnustamaan väriä

Valmiit materiaalit – helppo hyödyntää

Tarjoamme seurojen viestintään helppoja, valmiita aineistoja, joita voitte hyödyntää joko sellaisenaan tai vapaasti muokaten.

Seurasydän-materiaalipankista löydät:

  • Valmiita, omien kuvien päällä hyödynnettäviä #Seurasydän-kuvakehyksiä
  • Valmiita #Seurasydän-kuvia, joihin voit lisätä juuri teidän seurallenne sopivan viestit
  • Valmiita #Seurasydän-videoita, joihin voitte lisätä juuri teidän seurallenne sopivan viestin

#Seurasydän-materiaalipankkiin pääset tästä.

 

Lisätietoja seurasydän.fi

 

Seurasydän-kampanja on Olympiakomitean ja urheiluyhteisön yhteinen kampanja, joka nostaa vuosittain esiin urheiluseurojen yhteisöllisyyttä, seurarakkautta ja yhteiskunnallista merkitystä. Suomessa toimii yli 9 000 urheiluseuraa, joissa harrastamisen kipinä on syttynyt jo yli 1,8 miljoonaan suomalaiseen. Suomalaiselle seuratoiminnalla on vahva ja kuuluva ääni, jota Seurasydän-kampanja vahvistaa. Vuodesta 2019 saakka Olympiakomitea, lajiliitot, liikunnan aluejärjestöt ja urheiluseurat ovat vuosittain liputtaneet yhdessä urheiluseuratoiminnan ja sen merkityksen puolesta Seurasydän-kampanjan avulla. #Seurasydän kutsuu kaikki mukaan toimintaan.

 

Lue lisää aiheesta