Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
01.09.2021 | Seuratoiminta | Uutinen

Suomen Olympiakomitea onnittelee kesän 2021 uusia Tähtiseuroja

Olympiakomitea yhdessä lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen kanssa onnittelee kesällä 2021 Tähtiseura-tunnustuksen saaneita seuroja:

Suomen Taitoluisteluliitto
Espoon Taitoluisteluklubi ry, lapset ja nuoret

Suomen Tanssiurheiluliitto
Tanssiklubi Master ry, aikuiset (seura jo ennestään lasten ja nuorten Tähtiseura)
Oikea Rytmi ry, aikuiset (seura jo ennestään lasten ja nuorten Tähtiseura)

Tähtiseurat – seurojen laatuohjelma

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen laatuohjelma, joka kehittää ja tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa. Tähtimerkki on Olympiakomitean ja lajiliiton myöntämä tunnus urheiluseuralle, joka täyttää määritetyt laatutekijät kohderyhmänsä osalta. Osa-alueita on kolme: Lasten ja nuorten toiminta, aikuisliikunta ja huippu-urheilu. Tähtimerkki on myös lupaus laadusta nykyisille ja uusille jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille.

Tähtiseura-verkkopalvelu on avoin kaikille urheiluseuroille. Sen avulla seura voi kehittää toimintaansa ja tavoitella myös itselleen Tähtimerkkiä. Palvelussa urheiluseurat voivat tehdä omaa kehittämistyötään itsenäisesti ja vuorovaikutteisesti lajiliiton tai aluejärjestön seurakehittäjän kanssa. Palvelu on helppokäyttöinen, seuralle maksuton ja se toimii osana Suomisport-seurapalvelua.

Tähtiseuroja on Suomessa jo 573, 45 eri lajissa!

Lapset ja nuoret: 558 seuraa –  44 lajia
Aikuiset: 111 seuraa – 25 lajia
Huippu-urheilu: 18 seuraa – 3 lajia

Lue lisää Tähtiseuroista!

Suomalainen urheilu loistaa Tähtiseurassa!

Lue lisää aiheesta