Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
22.09.2021 | Seuratoiminta | Uutinen

Tervetuloa ohjaajaksi -verkkokoulutus johdattaa lasten ohjaamisen maailmaan

Tervetuloa ohjaajaksi -koulutus on uusille ja aloitteleville lasten ohjaajille suunnattu verkkokoulutus, joka perehdyttää lasten ohjaajan tehtävään.

Jo aiemmin saatavilla ollut koulutus on nyt siirretty Olympiakomitean Oppimisareenalle ja koulutukseen on lisätty tekstitys. Koulutus on saatavilla vain suomeksi. Omaan tahtiin suoritettava maksuton koulutus löytyy osoitteesta oppimisareena.fi. Kurssin suorittaminen edellyttää rekisteröitymistä Suomisportiin.

Liikkumisen iloa ja onnistumisen kokemuksia lapsille!

Tervetuloa ohjaajaksi -verkkokoulutuksessa käydään läpi lasten ohjaamisen perusteita. Koulutus sisältää perustietoa lasten urheilusta ja liikunnasta sekä vinkkejä ohjauksen suunnitteluun, toteutukseen ja omaan kehittymiseen ohjaajana. Koulutuksen käytyään ohjaaja ymmärtää roolinsa sekä ohjaamisen periaatteet ja käytännöt.

Kurssi tarjoaa myös konkreettisia ohjeita esimerkiksi ohjauskerran toteuttamiseen, palautteen antoon ja omaan kehittymiseen ohjaajana. Verkkokurssi kestää kokonaisuudessaan noin 35 minuuttia.

– Tervetuloa ohjaajaksi -koulutus toimii hyvänä ensiaskeleena ohjaamisen maailmaan. Kurssin kautta ohjaaja saa perustietoa lasten ohjaamisesta ja heidän kanssaan toimimisesta. Kun seurassa aloittaa uusi ohjaaja, on kurssi hyvä startti ohjauspolulle, toteaa Olympiakomitean Oppimisareenan asiantuntija Katja Kyckling.

Tutustu Oppimisareenan verkkokursseihin osoitteessa oppimisareena.fi.

Lisätietoja:

Katja Kyckling, Oppimisareenan asiantuntija, katja.kycling@olympiakomitea.fi, 040 097 7180

Lue lisää aiheesta