Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
20.12.2021 | Seuratoiminta | Uutinen

Vastuullisen valmentajan verkkokurssi suoritettavissa nyt myös ruotsiksi ja englanniksi!

Vastuullinen valmentaja -verkkokurssin tavoitteena on edistää parempaa valmennusta ja turvallista toimintaympäristöä. Verkkokurssi lisää urheilutoimijoiden yhteistä tietoisuutta ja ymmärrystä vastuullisesta valmentamisesta sekä fyysisesti, henkisesti ja sosiaalisesti turvallisen toimintaympäristön edistämisestä. 

Kurssille on jo rekisteröitynyt yli 3000 valmentajaa, ohjaajaa tai muuta urheilun ja liikunnan vastuuhenkilöä. Todistuksia on kirjattu lähes 1900. Nyt kurssi on suoritettavissa myös ruotsiksi ja englanniksi. 

– Meille on ollut alusta alkaen tärkeää, että kurssi tavoittaa mahdollisimman monen Suomessa toimivan valmentajan ja ohjaajan. Kun kurssi on nyt suoritettavissa myös ruotsiksi ja englanniksi, lisää tämä kurssin saavutettavuutta. Kurssin suorittaminen on osoitus sitoutumisesta vastuulliseen valmentamiseen ja tämän sitoumuksen antaminen on nyt kieliversioiden johdosta mahdollista entistä useammalle toimijalle, toteaa Olympiakomitean Oppimisareenan asiantuntija Katja Kyckling. 

Vastuullisen valmentajan kurssikokonaisuuden avulla edistetään parempaa valmennusta ja turvallista toimintaympäristöä liikunnan ja urheilun kentillä. Kurssin tavoitteena on lisätä urheilutoimijoiden yhteistä tietoisuutta ja ymmärrystä vastuullisesta valmentamisesta sekä fyysisesti, henkisesti ja sosiaalisesti turvallisen toimintaympäristön edistämisestä.  

Tutustu Vastuullisen valmentajan verkkokurssiin

Vastuullisen valmentajan verkkokurssi on suoritettavissa Oppimisareenalla. Kurssin kieliversiot löytyvät alustalta omina kursseinaan

Lisätietoja: 

Katja Kyckling, Oppimisareenan asiantuntija, katja.kyckling@olympiakomitea.fi, 040 097 7180 

Lue lisää aiheesta