Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
02.02.2022 | Olympiakomitea | Uutinen

Suomen Olympiakomitea hakee toimitusjohtajaa

Tule viemään Suomea menestyväksi urheilumaaksi, jossa yhä useampi liikkuu enemmän.

Olympiakomitean toimitusjohtaja vastaa liikunnan ja urheilun elinvoiman ja yhteiskunnallisen arvostuksen lisäämisestä sekä organisaation ammattimaisesta johtamisesta. Toimitusjohtajan keskeisenä tehtävänä on Olympiakomitean uudistetun strategian toimeenpano sekä sen jatkuvan uudistumisen varmistaminen osana muuttuvaa yhteiskuntaa.

Toimitusjohtajana pääset

  • Johtamaan asiantuntevaa liikunnan ja urheilun kansallista katto-organisaatiota, jossa 60 osaajan voimin edistetään liikkeen ja liikunnallisen elämäntavan lisäämistä, seuratoiminnan kasvua ja huippu-urheilun menestystä.
  • Uudistamaan perinteistä kansallista instituutiota laaja-alaiseksi yhteiskunnalliseksi toimijaksi, jotta unelma liikkuvasta urheilumaasta voi toteutua.
  • Kumppanoitumaan ja kehittämään yhteistyösuhteita eri intressiryhmien välille.
  • Rakentamaan liikunnan ja urheilun välityksellä parempaa ja vastuullisempaa maailmaa

Odotamme sinun olevan

  • Kokenut johtaja, jolla on usean vuoden johtamiskokemus haastavista ja vastuullisista johtamistehtävistä. Toimitusjohtajalta odotetaan strategian toimeenpanon, modernin henkilöstöjohtamisen, varainhankinnan ja tulosjohtamisen kyvykkyyksiä.
  • Vaikuttamistaitoinen. Olet innostava, vakuuttava ja tilannelukutaitoinen johtaja. Verkostojohtamistaitosi ovat vahvat ja saat ihmiset rohkaistumaan haastavia tavoitteita kohti. Hallitset eri medioissa toimimisen sekä modernit vaikuttamisen kanavat.
  • Liikunnan relevanttia toimintaympäristöä tunteva. Sinulla on kokemusta järjestö- tai seuratoiminnasta sekä hyvä yhteiskunnallinen yleissivistys. Jo olemassa olevat verkostosi valtion, kuntasektorin, yrityskentän ja/ tai kansalaisjärjestöjen suunnalla tuovat lisäarvoa johtamiseesi.
  • Korkeakoulututkinnon suorittanut.

Kiinnostuitko?

Mikäli haluat keskustella tehtävästä tarkemmin, olethan yhteydessä: MPS-Yhtiöiden toimitusjohtaja konsultti Elina Koskela 4.2. ja 15.2. klo 10–12 puh. puh. 020 746 9692 sekä Olympiakomitean puheenjohtaja Jan Vapaavuori (soittopyyntö viimeistään 7.2. osoitteeseen satu.himberg@olympiakomitea.fi). Voit myös laittaa hakemuksesi suoraan avoinna olevaan tehtävään. Lähetä meille 23.2.2022 mennessä persoonallisuutesi, motivaatiosi ja osaamisesi kiteyttävä hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen.

 

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä MPS-Yhtiöiden kanssa. Jätä hakemuksesi MPS-Yhtiöiden verkkosivustolla.