Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
04.02.2022 | Seuratoiminta | Artikkeli

Helsingin Kisa-Veikot: Parasta Suomisportissa ryhmien hallinta

Helsingin Kisa-Veikot on 2 000 jäsenen yleisurheiluseura. Seura omaa vahvat perinteet niin harraste- kuin kilpaurheilun puolella; Suomen menestyneimmän yleisurheiluseuran toiminnassa mukana olevista jopa kolmasosa on lapsia ja nuoria. Seuran puheenjohtajana toimii Janne Hirsto.

Seura on aloittanut matkan kohti Tähtiseura-statusta lasten ja nuorten osa-alueesta.

 

Suomisport-näkymä mobiilissa.

Mikä on teidän seurallenne Suomisportin paras ominaisuus?

Ryhmien hallinnan työkalujen avulla seuramme arki on helpottunut huomattavasti, kertoo Helsingin Kisa-Veikkojen nuorisopäällikkö Annika Luukkainen.

Miten tämä ominaisuus on auttanut seuranne arkea?

Pysymme ajan tasalla siinä, kuinka moni osallistuu mihinkin harjoituksiin ja pystymme tätä kautta suunnittelemaan seuran arkea paremmin. Mikäli esimerkiksi näemme, että harjoituksiin on tulossa normaalia enemmän osanottajia, pystymme tarvittaessa kutsumaan lisää ohjaajia avuksi.

Lisäksi Suomisportin avulla pystymme muutamalla klikkauksella välittämään viestejä sekä pienemmille ryhmille että koko seuraväelle. Tiedotteiden välittäminen on helppoa ja nopeaa, eikä meidän tarvitse säätää erilaisten sähköpostilistojen tai muiden vastaavien kanssa – kaikki hoituu yhdellä alustalla.

Miten veitte muutoksen läpi seurassa?

Seuramme siirtyi Suomisportiin syksyllä 2021. Halusimme päivittää käytäntöjämme ja siirtää arjen toiminnot yhteen ja samaan paikkaan. Seuramme oli hyvin yksimielinen siitä, että hyödymme arjen toiminnan pyörityksen kannalta Suomisportista monin tavoin.

Palvelu kasvaa jatkuvasti ja alustaa hyödynnetään myös monien muiden lajien piirissä. Hyödymme kaikki siitä, että alusta ja sen käytännöt ovat tuttuja. Seuratoimijoiden ohella myös vanhemmat ovat tunnistaneet palvelun hyödyt selkeästi; lapsen osallistumisesta on helppo ilmoittaa suoraan ohjaajalle yhdellä painalluksella.

 

”Kaikki kolme lastani yleisurheilevat Helsingin Kisa-Veikoissa ja on ollut todella kätevä hoitaa kaikkien lasten harrastusmaksut ja -ilmoittautumiset yhden alustan kautta. Suomisportia on helppo käyttää ja alustan toimintalogiikan omaksui nopeasti. Lapsen läsnäolon harjoituksiin saa ilmoitettua nappia painamalla ja ajankohtaista tietoa harjoituksista saa ryhmän valmentajalta välittömästi. ” – Mari Ikäläinen, vanhempi

 

SUOMISPORT-VINKIT RYHMIEN HALLINTAAN:


1. Luo joukkueet ja ryhmät.
2. Kutsu liikkujat, harrastajat, valmentajat ja muut tarvittavat toimihenkilöt joukkueisiin.
3. Lisää ryhmille tapahtumia. Esimerkiksi harjoituksia, kilpailuja tai turnauksia.
4. Ota käyttöön osallistumis- ja läsnäolomerkinnät.
5. Luo kausimaksut.

 

 

Suomisport-webinaareilla alkuun!

Lue lisää aiheesta