Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
14.03.2022 | Seuratoiminta | Uutinen

Et ole yksin -palvelu seurojen tukena – turvallisen urheilun puolesta

Urheiluyhteisön ja Väestöliiton ainutlaatuisella yhteistyöllä rakennettu Et ole yksin -palvelu auttaa epäasiallisen käytöksen torjunnassa.

Palvelu tarjoaa tukea häirintää, väkivaltaa tai epäasiallista käytöstä urheilussa kohdanneille. Lisäksi asiantuntijat kouluttavat urheilutoimijoita häirinnän teemoista. Tavoitteena on lisätä tietoisuutta aiheesta urheilun parissa, tarjota väylä puhumiseen ja tuoda ilmi epäkohtia.

Materiaalia hyödynnettäväksi – yhteinen viestintä on tärkeää

Onko sinun seurassasi jo viestitty Et ole yksin -palvelusta? On ensiarvoisen tärkeää, että jokainen urheiluseura panostaa toiminnan turvallisuuteen ja viestii aiheesta.

Et ole yksin –palvelun Häirinnän huoneentaulu –juliste ohjeistaa, miten urheilu- ja liikuntatilojen käyttäjät voivat toimia kohdatessaan häirintää urheilussa. Ole mukana edistämässä häirinnän vastaista työtä urheilussa tilaamalla julisteita oman seurasi urheilu- ja liikuntatiloihin.

Voit tilata julisteet lähettämällä sähköpostia osoitteeseen etoleyksin@vaestoliitto.fi. Kirjoita sähköpostiin vastaanottajan nimi ja osoite, jonne julisteet lähetetään. Lisäksi kerro, kuinka monta julistetta tarvitsette.

Poimi muut Et ole yksin -palvelun viestintämateriaalit ja hyödynnä niitä seuran viestinnässä.

 

Oletko kohdannut häirintää, epäasiallista käytöstä tai kiusaamista urheilussa?

Lue lisää aiheesta