Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
22.03.2022 | Seuratoiminta | Artikkeli

Padel JKL: Parasta Suomisportissa on se, että jäsenrekisterimme on ajan tasalla

Artikkeli päivitetty 26.9.2023

Padel JKL on jyväskyläläinen padelin erikoisseura, joka on kasvattanut viime vuosina jäsenmääriään huimasti. Seuran riveissä liikkui vielä kaksi vuotta sitten alle 50 padelin harrastajaa, mutta nyt jäsenmäärä on ylittänyt jo 300 rajapyykin.

Suomisport on kulkenut seuran matkassa vuodesta 2020 alkaen.

Jäsenhallinnan avulla seuran jäsenrekisteri pysyy ajan tasalla.

Mikä on teidän seurallenne ollut paras Suomisportin ominaisuus?

Suomisport on tuonut jäsenrekisterimme ajan tasalle. Suomisportin avulla saamme reaaliaikaista tietoa jäsenistöstämme ja sen muutoksista. Lisäksi Suomisport toimii tietosuojalain mukaan, joten voimme olla varmoja siitä, että jäsenistön tietoja käsitellään oikein, avaa Padel JKL:n puheenjohtaja Tarja Hyvönen.

 

Miten tämä ominaisuus on auttanut seuranne arkea?

Meidän ei enää tarvitse syöttää jäsentietoja käsin eri alustoille, vaan Suomisport päivittää jäsenrekisterin tiedot puolestamme. Jäsenemme maksaa jäsenmaksun ja tämän tiedot päivittyvät järjestelmään automaattisesti. Tämä säästää suunnattomasti aikaa ja vaivaa seuran toimijoilta.

Seuran toiminnan suunnittelun kannalta on tärkeää tietää, kuinka paljon jäseniä mukana liikkuu. Kun pystymme seuraamaan jäsenistömme muutoksia, voimme suunnitella toimiamme myös pidemmällä tähtäimellä.

Suomisportin käyttö on äärettömän helppoa myös seuran jäsenille ja tämä on iso plussa. Jäsenmaksun voi hoitaa suoraan alustalla, eikä muista käytännöistä tarvitse huolehtia tämän enempää. Suomisport-sovellus on aina mukana ja asiat hoituvat siellä heti.

Miten veitte muutoksen läpi seurassa?

Olimme kuulleet Suomisportista paljon hyvää ja se oli todettu muissa lajeissa toimivaksi. Tutustuimme ensin alustaan ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin. Perehtymisen jälkeen seurassa sovittiin alustan käyttöönotosta ja toimintatavoista.

Käyttöönotto aloitettiin osa-alueittain; ensin jäsenrekisterin osalta, myöhemmin tapahtuma- ja kilpailuilmoittautumisten. Vaikka meillä on vielä varmasti paljon opittavaa, uskon alustan muotoutuvan sitä luontevammaksi osaksi toimintaa, mitä enemmän tätä seuran arjessa hyödyntää.

 

Suomisport-vinkit jäsenrekisterin käyttöönottoon:

1. Kerro jäsenille, että jäsenrekisteri rakennetaan Suomisportiin. 2. Lähetä Suomisportista jokaiselle jäsenelle linkki, jonka kautta jäsenyys haetaan. 3. Seurakäyttäjä hyväksyy jäsenpyynnöt. 4. Jäsenistä muodostuu jäsenluettelo eli rekisteri. 5. Jokainen jäsen ylläpitää tietojaan henkilökohtaisen sporttitilinsä kautta. Seuran jäsenrekisteri on aina ajan tasalla!

Suomisport-webinaareilla alkuun!

Lue lisää aiheesta