Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
15.06.2022 | Seuratoiminta

Tervetuloa Tähtiseurapäiville Helsinkiin 8.-9.10.2022!

Kaikkien urheiluseurojen yhteinen tapaaminen eri lajien ja eri seurojen kesken mahdollistuu lokakuussa Tähtiseurapäivillä Helsingissä 8.-9.10.2022.  Päivät kokoavat lähes 500 osallistujaa.  Tavoitteena on, että seuraväki saa Tähtiseurapäiviltä uusia ideoita omaan toimintaan, tutustuu muihin seuroihin ja kuulee oman lajin päivän teemoista.  Iltaa vietetään yhdessä virkistävän ohjelman ja hyvän ruuan kera.

Tähtiseurapäiville ovat tervetulleet niin Tähtiseurat kuin sellaisetkin seurat, jotka eivät vielä ole Tähtiseuroja.  Päivät järjestetään 8.-9.10.2022 Helsingissä Marina Congress Centerissä! Ohjelma sisältää mielenkiintoisen pääseminaarin, monipuolisesti rinnakkaissessioita, lajien omia kohtaamisia sekä iltajuhlan.

Ilmoittautumalla 31.8. mennessä pääset mukaan edullisemmin!

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!