Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
07.08.2022 | Seuratoiminta | Artikkeli

”Seura-arjessa kaikenlainen ajan säästäminen edesauttaa toimintaa” – Tikkurilan Judokoissa Suomisport on tuonut arjen toimintoihin jouhevuutta

Tikkurilan Judokat ryhtyi hyödyntämään Suomisportia toiminnassaan vuonna 2017. Seura on kokenut erityisen hyödylliseksi jäsenmaksujen keräämisen alustan avulla. Sekä lasten ja nuorten että aikuisten Tähtimerkin omaava seura kokee käteväksi, että myös Tähtiseura-verkkopalvelu on liitoksissa Suomisportiin.

Tikkurilan Judokoiden hallituksen jäsen Salla-Serena Louhi on seurannut Suomisportin käyttöönottoa lähietäisyydeltä. Tällä hetkellä seura hyödyntää Suomisportia toiminnassaan laajalti. Alustan kautta hoidetaan niin jäsenmaksut, liittolisenssit kuin tapahtumailmoittautumiset.

Vaikka siirtymä digialustalle on ottanut aikansa, on Louhi tyytyväinen, että se tehtiin. Suomisportin avulla seura on voinut säästää aikaa ja siirtää kiintopistettä muihin seuran toimintoihin.

– Seuramme toimii pitkälti vapaaehtoisvoimin, joten on hyvä, että voimme käyttää aikaa seuran ”kenttätoimintaan”. Suomisport on edistänyt tätä.

Jäsenmaksujen kerääminen palvelun kautta on Suomisportin iso plussa

Louhi kokee digitalisaation olevan olennainen seuratoiminnan kehittämisen väylä.

– Muutokset toki ottavat aikansa, mutta on tärkeää, että muutokseen on sitouduttu. On ymmärrettävä, ettei kaikki tapahdu yhdessä yössä.

Tikkurilan Judokoissa Suomisportiin siirryttiin vaiheittain. Osa-alueittain toteutettu siirtymä digialustalle mahdollistaa eri toimintojen yhä laajemman käyttöönoton.

– Tällä hetkellä pystymme hyödyntämään Suomisportin ominaisuuksia laajasti, mikä vauhdittaa arjen toimintojamme monilta osin. Erityisesti jäsenmaksujen kerääminen alustan kautta on palvelun iso plussa. Suomisportin avulla käyttäjät voivat maksaa sekä seuran että liiton jäsenmaksun sekä ilmoittautua harjoituksiin ja muihin tapahtumiin.

Suomisport auttaa säästämään sekä aikaa että vaivaa

Tikkurilan Judokat on auditoitu sekä lasten ja nuorten että aikuisten Tähtiseuraksi. Tähtiseura-verkkopalvelun käyttäminen edellyttää kirjautumista Suomisportiin.

Suomisportin ja Tähtiseura-verkkopalvelun yhteispeli on seuran kokemusten mukaan ollut jouhevaa.

– Digitaaliset toiminnot helpottavat seuran arkea monilta osin. Esimerkiksi Tähtiseura-ohjelman osalta löydämme viimeisimmät kehitystoimenpiteet ja huomiot koottuna yhdestä paikasta.

Tiedon keräämisen ja seuraamisen helppous näyttäytyy kaikkialla Suomisportissa.

– Uskon, että Suomisportin suurin etu seuroille on toimintojen hallinnoiminen nopeammin. Seuran toimijat tietävät, mistä he löytävät esimerkiksi jäsenmaksunsa maksaneet jäsenet ja mistä seurata tapahtumailmoittautumisia.

– Seura-arjessa kaikenlainen ajan säästäminen edesauttaa toimintaa – ja tätä Suomisport tekee, Louhi summaa.

 

 

Judoliiton lisenssit kaudelle ovat nyt ostettavissa

Judoliiton lisenssit kaudelle 1.8.2022 – 30.7.2023 ovat nyt ostettavissa Suomisportissa.

Ostamalla Judoliiton judolisenssin voit harjoitella judoa valitsemassasi seurassa (seurat päättävät omat jäsenmaksunsa itsenäisesti). Judolisenssi on voimassa 1.8.2022-30.7.2023 ja se sisältää mahdollisuuden harrastaa, kilpailla, kouluttautua, valmentaa, korottaa vyötä, osallistua tapahtumiin, sekä ryhmävakuutuksen tapaturmien varalle.

 

Kuva: Tikkurilan Judokat

Lue lisää aiheesta