Jaa facebookissaJaa twitterissäJaa linkedinissä

Kampanjakalenteri

Liikkujan polku -verkoston jäsentahojen valtakunnallisia liikuntaa ja urheilua koskevia kampanjoita.

Jos haluat oman kampanjasi näkyville tälle sivulle, täytä lomake tästä >

Tulevat kampanjat:

#UlkonaKuinLumiukko – kampanja:

Löydä oma tapasi ulkoilla – Rakenna lumiukko!
Kampanjan suurimpana tavoitteena on saada ihmiset ulkoilemaan myös talvella, jolloin olosuhteet voivat olla vaihetelevat. Mikä olisikaan mukavampi tapa ulkoilla koko perheen voimin, kuin rakentaa ilosta ja positiivisuudesta viestiviä lumiukkoja! Kampanja on suunnattu kaikille ja kampanja-aikana tavoitellaan yli 10 000 rakennettua lumiukkoa valtakunnallisesti.

Lisätietoja täältä.

Keltaisen nauhan päivä 13.3.2019

Tuki- ja liikuntaelinoireita on yli miljoonalla suomalaisella, ja ne ovat syynä lähes kolmasosaan työkyvyttömyyseläkkeistä sekä yleisimpiä sairauspoissaolojen syitä.
Yrityksille suunnatun teemapäivän tavoite on aktivoida työtekijöitä liikkumaan sekä nostaa esiin taukoliikunnan merkitys tuki- ja liikuntaelinsairauksien ennalta ehkäisijänä sekä elämänlaatua ja työkykyä ylläpitävänä voimana.

Lisätietoja täältä.

KKI-päivät 20.-21.3.2019 Lahdessa

KKI-Päivät on vuosittain järjestettävä koulutustapahtuma, jossa pureudutaan ajankohtaisiin teemoihin terveysliikunnan eri osa-alueilta. KKI-Päivät on suunnattu kaikille, joiden päämääränä on terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen. Tapahtuma järjestetään vuonna 2019 Sibeliustalossa Lahdessa.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen täältä:

Unelmien Liikuntapäivä 10.5.2019

Unelmien liikuntapäivä 10.5. on kaikenlaisen liikkumisen kokeilu- ja pop up -päivä.

Unelmien liikuntapäivää vietetään perjantaina 10.5.2019. Kuka tahansa voi järjestää iloisen liikkumisen tapahtuman ja olla mukana rakentamassa eri-ikäisten yhteistä liikkumisen juhlapäivää – tule mukaan!

Lue lisää täältä.