Jaa facebookissaJaa twitterissäJaa linkedinissä

Koulutukset

Olympiakomitea järjestää erilaisia koulutuksia liikkeen lisäämiseksi työyhteisöissä. Tutustu koulutuksiin alla. Tervetuloa mukaan!

Aktiivisempi Arki-koulutus

Aktiivisempi Arki-työpaja on suunniteltu työpaikoille, joissa istutaan paljon. Työpajan tavoitteena on lisätä liikettä osallistujien ja koko työyhteisön arjessa. Osallistuja saa valmiudet työpajan vetämiseen omassa tai asiakkaan työyhteisössä. Koulutus on suunnattu HR-, hyvinvointi-, liikunta- ja työterveysasiantuntijoille sekä seuratoimijoille. Koulutus sopii hyvin myös esimerkiksi esimiestehtävissä toimiville henkilöille. Koulutus ei vaadi aiempaa liikunnan asiantuntemusta.

Koulutuksen kesto on kaksi tuntia ja se on ilmainen.

Seuraa koulutus järjestetään

27.9.2017 klo 13-15, Paikka: Radiokatu 20, Helsinki

Ilmoittautuminen 27.9. koulutukseen tästä>

Suunnitelmallisuutta henkilöstöliikuntaan

Henkilöstöliikunnan suunnittelun ja toteutuksen tueksi olemme tehneet sähköisen työkirjan, joka sisältää tietoa ja käytännön esimerkkejä liikkeen lisäämiseksi työyhteisöissä. Käymme koulutuksessa käytännönläheisesti läpi henkilöstöliikunnan osa-alueet suunnittelusta arviointiin. Koulutuksen jälkeen osallistujilla on valmiudet käyttää työkirjaa henkilöstöliikunnan suunnittelun apuna. Koulutus on suunnattu HR-, hyvinvointi-, liikunta- ja työterveysasiantuntijoille sekä seuratoimijoille. Koulutus ei vaadi aiempaa kokemusta henkilöstöliikunnan suunnittelusta.

Koulutuksen kesto on kaksi tuntia ja se on ilmainen.

Seuraava koulututus järjestetään 8.11 klo 13-15. Paikka: Radiokatu 20, Helsinki.

Ilmoittautuminen 8.11. koulutukseen tästä>

Seuratoiminnan koulutus

Tervetuloa liikuttajaksi (3h)

Koulutuksen tavoitteena on rohkaista ja tukea osallistujia kannustamaan ja innostamaan muita liikkumaan. Koulutus on suunnattu aikuisten kunto- ja terveysliikunnan ohjaamisesta kiinnostuneille ja vertaisohjaajille. Koulutus tarjoaa perustietoa aikuisten kunto- ja terveysliikunnasta ja sopii sitä kautta hyvin myös kuntoliikkujalle oman liikkumisen tueksi. Lue lisää koulutuksesta!

“Tule hankkimaan osaamista ja työkaluja henkilöstöliikuntaan!”