Jaa facebookissaJaa twitterissäJaa linkedinissä

Koulutukset

Olympiakomitea järjestää erilaisia koulutuksia liikkeen lisäämiseksi työyhteisöissä. Tutustu koulutuksiin alla. Tervetuloa mukaan!

Aktiivisempi Arki-koulutus

Aktiivisempi Arki-työpaja on suunniteltu työpaikoille, joissa istutaan paljon. Työpajan tavoitteena on lisätä liikettä osallistujien ja koko työyhteisön arjessa. Osallistuja saa valmiudet työpajan vetämiseen omassa tai asiakkaan työyhteisössä. Koulutus on suunnattu HR-, hyvinvointi-, liikunta- ja työterveysasiantuntijoille sekä seuratoimijoille. Koulutus sopii hyvin myös esimerkiksi esimiestehtävissä toimiville henkilöille. Koulutus ei vaadi aiempaa liikunnan asiantuntemusta.

Koulutuksen kesto on kaksi tuntia ja se on ilmainen. Koulutus järjestetään Sportti -talolla Valimolla osoitteessa Valimotie 10, Helsinki.

Seuraava koulutus järjestetään

Tiistai 25.9.2018 klo 13-15. Ilmoittautuminen lomakkeen kautta tästä>

Suunnitelmallisuutta henkilöstöliikuntaan

Henkilöstöliikunnan suunnittelun ja toteutuksen tueksi Olympiakomitea on tehnyt Henkilöstöliikunnan sähköisen työkirjan, joka sisältää tietoa ja käytännön esimerkkejä liikkeen lisäämiseksi työyhteisöissä. Käymme koulutuksessa käytännönläheisesti läpi henkilöstöliikunnan osa-alueet aina toiminnan suunnittelusta arviointiin. Koulutuksen jälkeen osallistujilla on valmiudet käyttää työkirjaa henkilöstöliikunnan suunnittelun apuna. Koulutus on suunnattu HR-, hyvinvointi-, liikunta- ja työterveysasiantuntijoille sekä seuratoimijoille. Koulutus ei vaadi aiempaa kokemusta henkilöstöliikunnan suunnittelusta.

Koulutuksen kesto on kaksi tuntia ja se on ilmainen. Koulutus järjestetään Sportti -talolla Valimolla osoitteessa Valimotie 10, Helsinki.

Seuraava koulututus järjestetään

Tiistai 30.10.2018 klo 13-15. Ilmoittautuminen lomakkeen kautta tästä>

Seuratoiminnan koulutus

Tervetuloa liikuttajaksi (3h)

Koulutuksen tavoitteena on rohkaista ja tukea osallistujia kannustamaan ja innostamaan muita liikkumaan. Koulutus on suunnattu aikuisten kunto- ja terveysliikunnan ohjaamisesta kiinnostuneille ja vertaisohjaajille. Koulutus tarjoaa perustietoa aikuisten kunto- ja terveysliikunnasta ja sopii sitä kautta hyvin myös kuntoliikkujalle oman liikkumisen tueksi. Lue lisää koulutuksesta!

“Tule hankkimaan osaamista ja työkaluja henkilöstöliikuntaan!”