Jaa facebookissaJaa twitterissäJaa linkedinissä

Unelmien liikuntapäivä 10.5.

Unelmien liikuntapäivä järjestetään taas keskiviikkona 10.5.2017!  Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen pop up -päivä, jolloin kaikki ihmiset kutsutaan mukaan liikkumaan omin tavoin ja keinoin. Nyt on hyvä hetki kerätä porukka ideoimaan yhdessä liikkumista! Kerää ihmisiä ympärillesi, pohtikaa omia liikkumisen unelmianne ja ideoikaa, miten toteutatte niitä yhteisenä liikkumisen juhlapäivänä. Voitte kokeilla uutta lajia, harrastaa pihapelejä, pitää kävelykokouksen – mitkä tahansa ideat kelpaavat

Ilmoita tapahtumasi www.unelmienliikuntapäivä.fi -palvelussa, jossa voit ilmoittaa sekä kaikille avoimia että vain tietylle omalle ryhmälle (kaveriporukka, koulu tms.) suunnattuja suljettuja tapahtumia. Ihan kaikki tapahtumat, pienimmätkin kannattaa ilmoittaa! Näin jokainen osallistuja on mukana yhdessä tekemässä Suomen suurinta liikuntatapahtumaa, joka näkyy ja kuuluu isosti myös mediassa.

Kaikki tapahtumansa ilmoittaneet osallistuvat liikettä lisäävien palkintojen arvontaan. Arvonnat suoritetaan maaliskuun, huhtikuun ja toukokuun 10. päivä. Lisäksi 100 ensimmäiselle tapahtuman ilmoittajalle on luvassa yllätyspalkinto.

Tule rakentamaan yhdessä liikkumisen liputuspäivää.

 

Lisätietoa ja tapahtumien ilmoittaminen
 www.unelmienliikuntapäivä.fi