Jaa facebookissaJaa twitterissäJaa linkedinissä

Huippu-urheilun verkostopäivät

2018

Huippu-urheilun verkostotapaaminen on vielä avoinna.

2017

Huippu-urheilun verkostopäivät järjestettiin 9-10.10.2017 Helsingissä.

Päivien teemana oli valmentajuus ja osaamisen kehittäminen. Radisson Blu Seasidessa järjestettävien päivien puhujina kuultiin lukuisia meritoituneita suomalaisvalmentajia. Avauspäivän pääpuhujaksi oli kutsuttu Petri Kokko, joka kertoi huipputiimien tukemisesta Google-yhtiössä.

Ohjelmaan kuului myös posterisessio, jossa oli esillä mielenkiintoisia tutkimustuloksia lasten ja nuorten valmennukseen liittyen. Verkostopäivät päättyivät Sibeliusakatemian professori Atso Almilan ja maastohiihdon päävalmentaja Reijo Jylhän keskusteluun huippuosaamisesta.

2016

Huippu-urheilun verkostopäivät järjestettiin 10.-11.10.2016 Pajulahden urheiluopistolla.

Päivien pääteema oli tulos, jota tarkasteltiin maanantaina teemalla “huippu-urheilun vaatimustaso urheilijan näkökulmasta” ja tiistaina “tulosta tuottava urheilujärjestelmä”. Tapaamisessa oli vahvasti esillä yhteisten askelmerkkien ja valintojen tekeminen seuraavalle Olympiadille ja suomalaisen huippu-urheilun toimintasuunnitelman ja painopisteiden luominen vuosille 2017-2020.

2015

Huippu-urheilun verkostopäivät järjestettiin 5.-6.10.2015 Kuortaneen urheiluopistolla.

Päivien teemana oli suomalaisen huippu-urheilun kehityssuunta ja konkreettiset valinnat sekä huippu-urheiluverkoston yhteinen toimintasuunnitelma. Päivien aikana kuultiin mm. huippu-urheilumalleja maailmalta, kun Tanskan mallista oli kertomassa Jens Meibom.