Jaa facebookissaJaa twitterissäJaa linkedinissä

Huippu-urheilun verkostopäivät

2018

Huippu-urheilun verkostotapaaminen järjestetään Tampereella, Sokos Hotelli Tornissa 8.-9.10.2018.

Tänä vuonna tapahtumamme teemana on menestys!

Mistä puhutaan kun puhutaan menestyksestä? Mitä muuta menestys on kuin lopullinen mitattavissa oleva tulos? Vai onko se mitään muuta? Verkostopäivillä alustusten ja aktiivisen työskentelyn siivittäminä pyrimme syventämään yhteistä käsitystä huippu-urheilun menestyksestä ja sen määrittelystä.

Teemoja ovat alustamassa kolme kovaa kansainvälistä puhujaa, joiden näkökulmien avulla hiomme yhteistä näkemystä menestyksestä. Tavoitteena on synnyttää keskustelua paljon urheilupiirejä ja kansaa puhutelleesta aiheesta sekä löytää yhteistä suuntaa ja tavoitetta kohti 2020 -lukua. Verkostopäivien esityskielenä englanti ja suomi.

 

Päivien alustavan ohjelman löydät tästä.

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan tästä.

2017

Huippu-urheilun verkostopäivät järjestettiin 9-10.10.2017 Helsingissä.

Päivien teemana oli valmentajuus ja osaamisen kehittäminen. Radisson Blu Seasidessa järjestettävien päivien puhujina kuultiin lukuisia meritoituneita suomalaisvalmentajia. Avauspäivän pääpuhujaksi oli kutsuttu Petri Kokko, joka kertoi huipputiimien tukemisesta Google-yhtiössä.

Ohjelmaan kuului myös posterisessio, jossa oli esillä mielenkiintoisia tutkimustuloksia lasten ja nuorten valmennukseen liittyen. Verkostopäivät päättyivät Sibeliusakatemian professori Atso Almilan ja maastohiihdon päävalmentaja Reijo Jylhän keskusteluun huippuosaamisesta.

2016

Huippu-urheilun verkostopäivät järjestettiin 10.-11.10.2016 Pajulahden urheiluopistolla.

Päivien pääteema oli tulos, jota tarkasteltiin maanantaina teemalla “huippu-urheilun vaatimustaso urheilijan näkökulmasta” ja tiistaina “tulosta tuottava urheilujärjestelmä”. Tapaamisessa oli vahvasti esillä yhteisten askelmerkkien ja valintojen tekeminen seuraavalle Olympiadille ja suomalaisen huippu-urheilun toimintasuunnitelman ja painopisteiden luominen vuosille 2017-2020.

2015

Huippu-urheilun verkostopäivät järjestettiin 5.-6.10.2015 Kuortaneen urheiluopistolla.

Päivien teemana oli suomalaisen huippu-urheilun kehityssuunta ja konkreettiset valinnat sekä huippu-urheiluverkoston yhteinen toimintasuunnitelma. Päivien aikana kuultiin mm. huippu-urheilumalleja maailmalta, kun Tanskan mallista oli kertomassa Jens Meibom.